cukání při jízdě bez plynu 1.9 ahu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
cukání při jízdě bez plynu 1.9 ahu
auto silně cuká třeba když vytočím jedničku a pak pustím plyn a jedu po rovince nebo z kopce. Nevěnoval jsem tomu pozornost ale po výměně čerpadla jsem to postřeh i u 4 převod. stupně a co jsem koukal tak jsem narazil na názor že to může dělat rozvodový kolo na klice je to možný?
-
slovacek.milos
- Aktivista
Re: cukání při jízdě bez plynu 1.9 ahu
připoj vag prudce ubírej přiávej a pokud budeš mít na olnoběh pořád stejnou hodnotu počátku vtřiku tak to tím kolečkem nebudebolux píše: rozvodový kolo na klice je to možný?
Re: cukání při jízdě bez plynu 1.9 ahu
slovacek.milos píše:připoj vag prudce ubírej přiávej a pokud budeš mít na olnoběh pořád stejnou hodnotu počátku vtřiku tak to tím kolečkem nebudebolux píše: rozvodový kolo na klice je to možný?
dík za typ
-
slovacek.milos
- Aktivista
zkus někoho najít kdo tomu rozumí třeba bude vědět hned,
na nový rok jsme měli borce ten nám předváděl jak sním auto třepalo , že ani neviděl na cestu a musel zastavit a zavolat odtahovku
vcelku nic neměl kukuřice vzadu, voda mu natekla do tlumičů a mráz je vyřadil z činnosti, ale že by to na koktávce vyvolalo takové turbolence že neviděl na cestu to jsem se musel v duchu smát

na nový rok jsme měli borce ten nám předváděl jak sním auto třepalo , že ani neviděl na cestu a musel zastavit a zavolat odtahovku
vcelku nic neměl kukuřice vzadu, voda mu natekla do tlumičů a mráz je vyřadil z činnosti, ale že by to na koktávce vyvolalo takové turbolence že neviděl na cestu to jsem se musel v duchu smát
máš kroužek snímání abs na některé poloose KO,protáčí se[/quote]pafka píše:]
rozměrově jo, a jestli myslíš abs tak je pravda že když jedu hodně pomalu po horší cestě tak vybruje pedál, má to spojitost? Měnil jsem brzdovku ale abs jsem neodvzušnil ale to vybrování bylo i před výměnou.
viditelně poškozený nejsou, jednou mi vag psal že mám v haji všechny 4 čidla ale to se smazalo a už se to neukázalo. A jak odstavim to abs ?