Dálky ( klíče ) Peugeot / Citroen
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Dálky ( klíče ) Peugeot / Citroen
Nemáte někdo dobrý zdroj na tyto věci?
Brali jsme toto z auto-klic.cz ale uz to prý nedelaji,meli nejaky problémy kdy to neslo kodovat, přitom to byly klice Valeo nebo Hella vždycky..
Na kazdym druhym aute dálak nefunguje, v origu to samozrejme stoji raketu..
diky
Brali jsme toto z auto-klic.cz ale uz to prý nedelaji,meli nejaky problémy kdy to neslo kodovat, přitom to byly klice Valeo nebo Hella vždycky..
diky
-
- Aktivista
já bádal tak před půl rokem na C3 a vybádal na aukro, nekdo se tam zabýval jen dálkama a vystřelovákama, nebo jen pajšl tíšták do klíče,
na tomto notesu nemám záložky ani historii tak nemám link, před dvěma lety jsem tam vybádal parkovací asistent za 34O korun
testil jsem ho měsíc v dílně a pak namontoval na naši koktu dva roky jede, soused má dodělávaný za pět litrů a napálil mi do feldy nebyla ale zabrzděná tak si popojela a nic se nestalo,
za jeden ultrazvuk čidlo chtěli ve škodovce 28OO kč
z 34O máč čtyři čidla s celou sadou
třeba zde http://aukro.cz/sada-pro-opravu-klice-c ... 52470.html zobraz si všechny nbídky
na tomto notesu nemám záložky ani historii tak nemám link, před dvěma lety jsem tam vybádal parkovací asistent za 34O korun

za jeden ultrazvuk čidlo chtěli ve škodovce 28OO kč

třeba zde http://aukro.cz/sada-pro-opravu-klice-c ... 52470.html zobraz si všechny nbídky
Re: Dálky ( klíče ) Peugeot / Citroen
Takové asi nenajdeš aby ti šli všechny ,musíš si dobře připravit PCF a kdo to umíroman1648 píše:Nemáte někdo dobrý zdroj na tyto věci?
diky
(nebo spíš zná sekvenci pro dané auto) tak to něřekne.

Ty nemají vůbec šajn co je vevnitř v klíči a natož aby ho umĕli připravit pcf .
NENÍ PROBLÉM KLÍČE ale dat co tam jsou nahrane ,kdo to umí tak ti ho nahraje že ti dálka půjde ,ale ne v autorizaku

ne,ne, on je na to fakt dobrej, prostě klíče normálně nahrávat šly a od jistý doby ne, ten kluk si vždycky poradí s BSI/BSM, ECU atd...ne proto že by dělal v Peugeotu ale že na to má hlavu
nikoho si neber do "úst" když nevíš o kom je řeč...až toho dáš dohromady tolik co on za těch let co to dělá, pak můžeš hodnotit
navíc sám dodavatel uznal že problém byl v klíčích a proto je stáhnul z nabídky - že tam byly špatně osazený tišťáky či co
nikoho si neber do "úst" když nevíš o kom je řeč...až toho dáš dohromady tolik co on za těch let co to dělá, pak můžeš hodnotit
navíc sám dodavatel uznal že problém byl v klíčích a proto je stáhnul z nabídky - že tam byly špatně osazený tišťáky či co