cukání při jízdě bez plynu 1.9 ahu

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Hromy22
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Hromy22 »

Možná mám podobný problém, ale mě to cuká při těch nízkých otáčkách jenom když mě přestane ukazovat tachometr a lítá ručička paliva.
prka
Aktivista

Příspěvek od prka »

bolux píše:takže dnes jsem spozoroval další problém při jízdě na 4 občas i 5 při otáčkách okolo 1500 a decentním plynu to taky cuká, ale auto už jede i do 3800 ot i na 5 rych stup tak parada
Podle mne to způsobuje "nové" čerpadlo. Buď je trochu více jeté nebo špatně nastavené /chudá směs/. Podívej se na volnoběžnou dávku a zkus snížit její číslo v povolené toleranci /obohatit směs/.
Octavia I 1.9TDI 81Kw AHF r.v.2000
Octávia I 1,9TDI ASV r.v. 2003 chip
frantisek28
Přispěvovatel

Příspěvek od frantisek28 »

Hromy22 píše:Možná mám podobný problém, ale mě to cuká při těch nízkých otáčkách jenom když mě přestane ukazovat tachometr a lítá ručička paliva.
Ale ty mas problem s cidlom rychlosti....
bolux
Přispěvovatel

Příspěvek od bolux »

prka píše:
bolux píše:takže dnes jsem spozoroval další problém při jízdě na 4 občas i 5 při otáčkách okolo 1500 a decentním plynu to taky cuká, ale auto už jede i do 3800 ot i na 5 rych stup tak parada
Podle mne to způsobuje "nové" čerpadlo. Buď je trochu více jeté nebo špatně nastavené /chudá směs/. Podívej se na volnoběžnou dávku a zkus snížit její číslo v povolené toleranci /obohatit směs/.
no prošlo repasí a mam na něj záruku ale stát se může všechno, hned jak bude chvíle tak to napíchnu
bolux
Přispěvovatel

Příspěvek od bolux »

tak se ubrala nafta a je po problému
prka
Aktivista

Příspěvek od prka »

Je potřeba se vyjadřovat přesněji. Napsal jsi "tak se ubrala nafta a je po problému". Ty jsi však naftu neubral, ale přidal. Určitě jsi nastavil menší číslo volnoběžné dávky = více nafty /bohatší směs/. Kdybys nafty ubral, tak by to "cukalo" ještě více.
Octavia I 1.9TDI 81Kw AHF r.v.2000
Octávia I 1,9TDI ASV r.v. 2003 chip
bolux
Přispěvovatel

Příspěvek od bolux »

prka píše:Je potřeba se vyjadřovat přesněji. Napsal jsi "tak se ubrala nafta a je po problému". Ty jsi však naftu neubral, ale přidal. Určitě jsi nastavil menší číslo volnoběžné dávky = více nafty /bohatší směs/. Kdybys nafty ubral, tak by to "cukalo" ještě více.
jj pravda z 5.8 to šlo na 3,8 mgr
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“