cukání při jízdě bez plynu 1.9 ahu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Podle mne to způsobuje "nové" čerpadlo. Buď je trochu více jeté nebo špatně nastavené /chudá směs/. Podívej se na volnoběžnou dávku a zkus snížit její číslo v povolené toleranci /obohatit směs/.bolux píše:takže dnes jsem spozoroval další problém při jízdě na 4 občas i 5 při otáčkách okolo 1500 a decentním plynu to taky cuká, ale auto už jede i do 3800 ot i na 5 rych stup tak parada
Octavia I 1.9TDI 81Kw AHF r.v.2000
Octávia I 1,9TDI ASV r.v. 2003 chip
-
frantisek28
- Přispěvovatel
no prošlo repasí a mam na něj záruku ale stát se může všechno, hned jak bude chvíle tak to napíchnuprka píše:Podle mne to způsobuje "nové" čerpadlo. Buď je trochu více jeté nebo špatně nastavené /chudá směs/. Podívej se na volnoběžnou dávku a zkus snížit její číslo v povolené toleranci /obohatit směs/.bolux píše:takže dnes jsem spozoroval další problém při jízdě na 4 občas i 5 při otáčkách okolo 1500 a decentním plynu to taky cuká, ale auto už jede i do 3800 ot i na 5 rych stup tak parada
Je potřeba se vyjadřovat přesněji. Napsal jsi "tak se ubrala nafta a je po problému". Ty jsi však naftu neubral, ale přidal. Určitě jsi nastavil menší číslo volnoběžné dávky = více nafty /bohatší směs/. Kdybys nafty ubral, tak by to "cukalo" ještě více.
Octavia I 1.9TDI 81Kw AHF r.v.2000