kodovanie budikov GOLF IV
Moderátoři: šulda, Moderátoři
kodovanie budikov GOLF IV
Zdravim pani , viete mi niekto poradit ako spravne nakodovat budiky na Golf IV TDI r.v.98
Problem po vymene budikov je ze mi stale svieti AIBRAG (stale pise chybu na ridicovej strane,aj ked to vymazem znova sa ta zapise) a este chcem vypnut kontrolku kvapaliny v ostrekovacoch.
Nove budiky maju cislo 1J0919860B
stare budiky boli 1JO919991C
Diky
Problem po vymene budikov je ze mi stale svieti AIBRAG (stale pise chybu na ridicovej strane,aj ked to vymazem znova sa ta zapise) a este chcem vypnut kontrolku kvapaliny v ostrekovacoch.
Nove budiky maju cislo 1J0919860B
stare budiky boli 1JO919991C
Diky
Naposledy upravil(a) compaq25 dne 07 úno 2015, 17:34, celkem upraveno 1 x.
no praveze odpor na sedacke soferovej strane uz mam davno... a tie stare budiky airbag nesignalizovali.Objavilo sa to az po vymene.
Jedine co som robil ze som potiahol volant aby som mal lepsi pristup k budikom , jedine co ma momentalne napadlo ci nebude problem s volantovym bagom.
Volantov bag tusim pise vo vagu rovnaku chybu ako sedacka?
Jedine co som robil ze som potiahol volant aby som mal lepsi pristup k budikom , jedine co ma momentalne napadlo ci nebude problem s volantovym bagom.
Volantov bag tusim pise vo vagu rovnaku chybu ako sedacka?
Nie nedal ani som nevedel ako sa to robi... ale uz som co to nastudoval na tomto fore tak hadam to zvladnem a skusim to.
Jedine co ma serie ze stiahol som si VIS3 ale o kodovani airbagov tam nieje nic.
Stare budiky este mam tak skusim ich prehodit naspat a uvidim ci ten airbag zhasne ak nie tak som musel niekde urvat kabel
Jedine co ma serie ze stiahol som si VIS3 ale o kodovani airbagov tam nieje nic.
Stare budiky este mam tak skusim ich prehodit naspat a uvidim ci ten airbag zhasne ak nie tak som musel niekde urvat kabel