Právní rada ohledně zdravotního pojištění / hospitalizace
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Právní rada ohledně zdravotního pojištění / hospitalizace
prosím opravdu jen odborníky, kdo se vyzná, ví co a jak
SZ díky
SZ díky
Hele,uplně jednoduše, komplexni pojištěni život+uraz+nemoc+pobyt ve špitale pro celou rodinu atd.
vanocni svatky z prdele, mala i přes všechny očkovani dostla jakyhosi pneumokoka,z toho hned zapal plic jak hrom,no málem to dopadlo uplně nejhuř, za pobyt děcka ve špitále že tam byla ženská s ní se platí
no vše se v dobře obratilo
, pak si člověk vzpomene že je vlastně pojištěnej "na všechno"
nechcu na tom vydělat, jen aby to pokrylo náklady co se zaplatilo za pobyt v nemocnici+doprovod ( dětská nemocnice v brně
), no ani hovno, pojišťovna prý se nic plnit nebude...
vanocni svatky z prdele, mala i přes všechny očkovani dostla jakyhosi pneumokoka,z toho hned zapal plic jak hrom,no málem to dopadlo uplně nejhuř, za pobyt děcka ve špitále že tam byla ženská s ní se platí
no vše se v dobře obratilo

nechcu na tom vydělat, jen aby to pokrylo náklady co se zaplatilo za pobyt v nemocnici+doprovod ( dětská nemocnice v brně

Tak se do té smlouvy podívej, tam je to jasně napsaný pojištění hospitalizace úraz nebo nemoc - částka na den.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

Přesně tak, pak ukážeš smlouvu jinému cizímu a on se začne smát..To jste si nevšiml té malé tečky mezi čísly násobku?yirka píše:každej by si měl uvědomit, že dobře pojištěnej si jen do té doby, než se něco stane, pak už ne.
Z 90% ti kazdej i ten největší kamarád udělá pojistku takovou, z které má největší provizi.

A to by to byl pro ně dobrý kšeft, protože moje nemocnost spočívá v tom, že jsem od 80. tých let minulého století nemarodil za peníze jiné, než za svoje..Ani těch 15 korun , které kdysi dávali na den po revoluci ..jsem nevyužil

nepropadat panice...
OSVČ taky marodí? Já myslel, že pracujou do posledního dechujericho-3 píše:Přesně tak, pak ukážeš smlouvu jinému cizímu a on se začne smát..To jste si nevšiml té malé tečky mezi čísly násobku?yirka píše:každej by si měl uvědomit, že dobře pojištěnej si jen do té doby, než se něco stane, pak už ne.
Z 90% ti kazdej i ten největší kamarád udělá pojistku takovou, z které má největší provizi.![]()
A to by to byl pro ně dobrý kšeft, protože moje nemocnost spočívá v tom, že jsem od 80. tých let minulého století nemarodil za peníze jiné, než za svoje..Ani těch 15 korun , které kdysi dávali na den po revoluci ..jsem nevyužil

Ne vážně, soused instalatér před lety spadnu ze štaflí na bok, pochroumané rameno a ruka, sádra jak golem a jak ho pustili z nemocnice tak zase vyrazil do procesu, po sundání sádry proběhla samorehabilitace a bylo.
No, já šel kýlu do nemocnice , po dlouhatánské době, kdy mne jako malému brali v řadě na židli mandle za řevu dalších dětí /i za ůčasti jejich matek/ , který byl slyšet daleko, a všichni drželi hubu, protože to bylo nařízeno zeshora, byl to tehdejší způsob prevence..
To že mi to dojebali je jiná věc, ale musel jsem podepsat reverz a jít makat, kdo to absolvoval ví o co gou, a to to přitom dělali laparoskopicky....Ale jak říká můj železný kamarád....na východní frontě vydrželi podstatně víc, a nemohli fňukat jako ti dnešní chcípáci... Tak jsem prostě musel makat, protože každý den mi chyběl, neměl jsem žádnou rezervu..Dneska z toho mám prču, ale tehdy..

To že mi to dojebali je jiná věc, ale musel jsem podepsat reverz a jít makat, kdo to absolvoval ví o co gou, a to to přitom dělali laparoskopicky....Ale jak říká můj železný kamarád....na východní frontě vydrželi podstatně víc, a nemohli fňukat jako ti dnešní chcípáci... Tak jsem prostě musel makat, protože každý den mi chyběl, neměl jsem žádnou rezervu..Dneska z toho mám prču, ale tehdy..

nepropadat panice...
Ty mandle za řevu ostatních dětí jsem také osobně zažil. To bylo husté. Pak jsem se několik let bál doktorajericho-3 píše:No, já šel kýlu do nemocnice , po dlouhatánské době, kdy mne jako malému brali v řadě na židli mandle za řevu dalších dětí /i za ůčasti jejich matek/ , který byl slyšet daleko, a všichni drželi hubu, protože to bylo nařízeno zeshora, byl to tehdejší způsob prevence..![]()