Důvody roztržení rozvodového řemene-ukončení sporu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kdyby jsi chtěl kontakt na soudního znalce, tak ti můžu jednoho doporučit, férový chlapík. Je z Vamberka. Jestli by jim teda stačil posudek o možnosti poškození řemenu blbým chováním. Ale tady už je to podle mě dál, teď to bude chtít spíš právníka. Tohle nemůžou vyhrát.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

tady je ale jistota, že jsem od roku 06 jeden z vás
a o své auto se řádně starám...... chápu, že je to blbé ale já to auto prodal dost pod cenou abych si pořídil passata, a vzhledem k tomu, že se to může poškodit i jiným způsobem nevidím jediný důvod, proč stále něco platit i když jsem to 100% měnil.číslo od mirkax si vezmu.díky

SEAT ALHAMBRA 1.9 tdi BVK,r.v. 2009, EU 4, ------------MAXIDOT ☺, GT1756, AL FBPP 1043 tryskáče, SW TDIFUN, 185Ps - 420 Nm
YAMAHA YZ 450 F
YAMAHA YZ 450 F
tak podle toho co vim ja a podle zakona, nez do toho kdokoliv hrabl, mela zvednout tel a zavolat neco ve smyslu pane XY, auto co jste mi prodal ma nejaky problem s motorem. Prijedte toho a toho, tam a tam, bude to rozdelano aby se zjistilo co a jak. To je jedna moznost a nebo druha je ze to meli dat rozdelat soudnimu znalci. Pokud ani jedno neudelala, ztraci zaruku. Ten jeji pravnik jen tezi z toho ze ty se v tom nevyznas. Vis kolik praskych remenu se tomu co ji to opravil muze valet na pude?
Jak muzes nest zaruku za neco v cen se rype kazdy kdo ma do p... diru? 

tak to by pak mohl delat... achjo me prijde ze jsme narod zlych lidi..(nevtdím ze vsichni).. kazdopadne bud svine... ona je ocividne taky... kazdej bych chtel auto za 10tacu se spotrebou 3 litru na 100 v top stavu a nerozbitne !! drzim palce at ti to dobre dopadne
Audi A4 B5, gt2260v, spodek AVF,hlava AHF, 12mm,spičky 0.310, výfuk 70mm, saní 55mm, FMIC
tohle je fraška od začátku do konce.
já osobně říkám svým zákazníkům,že v ČR je zákonem daná záruka 2 roky.ono je sice pěkné,že výrobce auta píše kdo ví kolik to vydrží,ale pro zboží zakoupené v ČR je prostě záruka 2 roky-pokud výslovně není uvedeno jinak. a u řemenu,ani u kladek jsem nic takového nezaznamenal.
do předváděcího protokolu rovněž píšu na ND záruku 2 roky.
nikdy se mi (zatím) řemen neurval a neříkám,že bych 2,5 roku od výměny poslal zákazníka do prdele...,ber to jako nápad na co zaútočit,prober to s právníkem....osobně si myslím,že by mi můj dodavatel řekl to samé-2roky....
já osobně říkám svým zákazníkům,že v ČR je zákonem daná záruka 2 roky.ono je sice pěkné,že výrobce auta píše kdo ví kolik to vydrží,ale pro zboží zakoupené v ČR je prostě záruka 2 roky-pokud výslovně není uvedeno jinak. a u řemenu,ani u kladek jsem nic takového nezaznamenal.
do předváděcího protokolu rovněž píšu na ND záruku 2 roky.
nikdy se mi (zatím) řemen neurval a neříkám,že bych 2,5 roku od výměny poslal zákazníka do prdele...,ber to jako nápad na co zaútočit,prober to s právníkem....osobně si myslím,že by mi můj dodavatel řekl to samé-2roky....
OCT II,2.0 TDi,103KW-BMM
167k/395nm -na pohodu,TDi Fun
167k/395nm -na pohodu,TDi Fun
čest, abych uzavřel téma. Jelikož mi hrozila prohra a právník mi moc nepomohl, dohodl jsem se zaplatit cca 40 000,- žalující straně a právník chtěl jen 20 000,- No, po cca 5-6 letech mám už pokoj, ale žrát mě to bude až do smrti.............................No ani tady nechci rozvádět obsáhlou diskuzi jelikož tak jak jsem dopadl já, jiný by na tom byl opačně. Tak já jen pro informaci, aby si zde každý nemyslel, že jen tak něco prodá a může být v klidu.Hodně zdaru
SEAT ALHAMBRA 1.9 tdi BVK,r.v. 2009, EU 4, ------------MAXIDOT ☺, GT1756, AL FBPP 1043 tryskáče, SW TDIFUN, 185Ps - 420 Nm
YAMAHA YZ 450 F
YAMAHA YZ 450 F
Nadrcený určo nic nemám, nejsem právník..... snad jen prodávat vše jako nepojízdné a vrak.Dále je to o lidech, první soud mi dal zapravdu, nařídil žalující straně vše zaplatit atd atd.........poté se strana odvolala, ta soudkyně šla na mateřskou dovolenou, dostala to jiná osoba s parukou a ta na to měla od začátku zcela jiný názor......neměl jsem šanci no...
YAMAHA YZ 450 F
YAMAHA YZ 450 F
Když jsem kupoval auto, bez ohledu na to, že bylo na řemenu dle servisky po výměně nalítaných 40tisíc, jel jsem s tím do týdne do servisu, nový řemen a sada, olej i v převodovce, v podstatě všechny náplně atd... Ono to sice stojí nějaký ten peníz, ale předcházím tím podobným problémům. Pochopím ojeb se stočením tacha, ale toto by mě nenapadlo se hojit na bývalém majiteli... Kupuju ojetinu bože můj...
Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
Tak to nic nejni hoši kamarád prodal auto po týnu mu pán volá že nefunguje haldex ok domluvily se že mu buď dá na opravu nebo si vezme auto zpátky druhý den mu pán volá že to chce vrátit ale že už za týden co to auto má koupil nový gumy nějakej servis známka tankování a že na to má účty za 15000,- po telefonu mu řekl že gumy ať si nechá a dohodli se že mu dá cenu vozu +10000,- To ale novopečenému majiteli nestačilo a další den volal právník že zastupuje pána a ten chce náklady co do auta vrazil!!! Prodejce to vytočilo dal mu číslo na DAS a ať se spojí s jeho právníkem ovšem v tom je ten háček jelikož prodal auto přes firmu a tudíž na ičo jsou tam jiné podmínky a v DAS mu doporučily požadovanou částku uhradit v plné výši takže maník měl auto 14 dní nakoupil si na to hovadiny a nechal si zaplatit i snad čas co s tím strávil výsledek auto zpátky na dvoře a -15000,- dobrý den...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
- Přispěvovatel
jj. Ladas má pravdu.Daska hradí je to co není v podnikání.Rozhodně se to za ty necelý 4 litry vyplatí.Já osobně jsem už za její pomoci jeden spor vyhrál a další dva mám v řízení.Dokud budou v týhle zemi žít paraziti co se snaží jen někoho podfouknout a pak pojišťovny co nechcou platit,je DAS téměř nutnost.Jinak to o čem to tady je bych jen tak lehce nevzdal.Pokud se auto poškodilo,měl být přivolán původní majitel.Při rozdílých názorech na věc by měl následovat znalecký posudek a zadokumentován stav poškození.Na jeho základě buď domluva nebo spor.Pokud se tak nestalo je to tvrzení bez důkazů a pro soud nepodložené.Odvolávat se a doplňovat důkazy podporující mé tvrzení.Doklady za díly,s kým jsem mluvil o výměně,evidence oprav auta co si vedu,atd.