Otázka tedy zní, co vše musím sehnat abych ho mohl dodělat tak jak byl origo? Musím vyměnit celou stropnici, tak bych sehnal už stropnici s alarmem a čidlama, co vše je pak ještě sehnat a dodělat? Nějaká jednotka, siréna a podobně? Neměl by někdo případně i čísla dílů, abych věděl co musím sehnat? Díky moc
Golf IV dodělání origo alarmu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- talec
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Golf IV dodělání origo alarmu
Ahoj, chtěl bych na svém GIV dodělat origo alarm, protože v autě nebyl.
Otázka tedy zní, co vše musím sehnat abych ho mohl dodělat tak jak byl origo? Musím vyměnit celou stropnici, tak bych sehnal už stropnici s alarmem a čidlama, co vše je pak ještě sehnat a dodělat? Nějaká jednotka, siréna a podobně? Neměl by někdo případně i čísla dílů, abych věděl co musím sehnat? Díky moc
VW GOLF IV TDI PD GTI ARL, EGR OFF, KAT OFF, Maf OFF, GTB1756VK, 80/60.3 Duplex exhaust, HDS 57 POWERED BY TDIfun 211PS 475Nm
Když bude tvje komfortka komunikovat po CAN Bus, tak se dá alarm ovládat origo ovladačema. Zapojení je pak taky jednodušší, protože si alarm skoro vše potřebné vyčte z komfortky přes CAN. Cena alarmu je do 2500kč.
Ale jak říkám, záleží jakou máš komfortku.
Co vím, tak nikomu kolem mě auto s alarmem neukradli, pokusy byly, ale neúspěšné. Bavím se tu o autech do cca 250tis.
Ale jak říkám, záleží jakou máš komfortku.
Co vím, tak nikomu kolem mě auto s alarmem neukradli, pokusy byly, ale neúspěšné. Bavím se tu o autech do cca 250tis.
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
třeba tohle:Tak jaký? chci alarm, ale nechci další ovladač.
http://www.9000.cz/autoalarmy/keetec-ts-can
Nemá tu někdo zprávu, jestli někdo prolomil vysílání origo ovladačů VW?
Teda, jestli něco v tom smyslu, jestli je možné (reálné) nějakým udělátkem udělat "univerzální ovladač na jednotky VW".
Myslím, že jsem někde četl, že starší jednotky neuměly plovoucí kod a ty novějsí už to umí.
Teda, jestli něco v tom smyslu, jestli je možné (reálné) nějakým udělátkem udělat "univerzální ovladač na jednotky VW".
Myslím, že jsem někde četl, že starší jednotky neuměly plovoucí kod a ty novějsí už to umí.
Alreadys umí, poradil když mi došly nápady, ještě jednou díky! A to jsem už taky jakýsi alarm za ty roky namontoval... ale tady u nás člověk ztratí kontakt s novinkama, protože tady alarm ani nic podobného nikdo nechce
Jinak alarm ovládaný origo ovladačem jde samozřejmě i na necan auto (třeba Sharan.. nebo talecův Golf) , akorát to chce vědět jak a nebo mít někoho kdo člověka nakopne správným směrem
Já bych asi osobně aktivoval ten origo alarm, jako houkačka na cikorky dobrý a k tomu koupil Zeder + udělal nějaký skrytý vypínač nebo něco podobného...
A nebo něco co zavolá na mobil.. třeba ten Athos...
Jinak alarm ovládaný origo ovladačem jde samozřejmě i na necan auto (třeba Sharan.. nebo talecův Golf) , akorát to chce vědět jak a nebo mít někoho kdo člověka nakopne správným směrem
Já bych asi osobně aktivoval ten origo alarm, jako houkačka na cikorky dobrý a k tomu koupil Zeder + udělal nějaký skrytý vypínač nebo něco podobného...
jasně, jde i necan ovládat origo ovladačema. Alarm se pak naučí sekvenci blinkrů po odemčení a zamčení.
zrovna tu 1802 mám taky v autě, i když jsem jinak velký kritik "hruškotronu".
Nějak nemůžu najít u Athose 1802 výstup na blinkry, jsem slepý bo co?
zrovna tu 1802 mám taky v autě, i když jsem jinak velký kritik "hruškotronu".
Nějak nemůžu najít u Athose 1802 výstup na blinkry, jsem slepý bo co?
-
zx6ninja
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Já si myslím že má komfortku 799B...zapneš v komfortce pohybové čidlo? sirénu po lin? aktivuješ alarm?Vici píše:Alreadys umí, poradil když mi došly nápady, ještě jednou díky! A to jsem už taky jakýsi alarm za ty roky namontoval... ale tady u nás člověk ztratí kontakt s novinkama, protože tady alarm ani nic podobného nikdo nechce
776200941