Bóďa píše:Vlastně se s tím potýká dost lidí ( prasklé poloosy, utavené písty, přetočená turba... ), jenže já nemám na zkoušení čas. Dám auto dohromady a jedu rovnou na sprinty, takže se mi to stane vždy s ohromným počtem přihlížejících.
I na to je to dobrej čas, jen tak dál a dál
Seat CordobaTDI / AFN - 176 HP
Seat Alhambra TDI / AFN - 171 HP
Škoda Fabia SDI / ASY - Nemá HP
Ford C-Max 1,6 Tdci - 80kW
Takže to druhé místo mám z druhé jízdy, kterou jsem dojel s prasklou poloosou jen setrvačností...
To už se těším na to, až bude všechno fungovat. To aby se začlo klepat strachy Lupo.
Jinak jsme s Martinem za Dieselpower ještě vybojovali poháry za celkové umístění v předokolkách.
MORE POWER? DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
Už jí mám venku. Točila se v kloubu u převodovky, ten to odskákal. Někam zmizela klec s kuličkama ložiska - prachovka neporušená...
Vypadla jen jedna kulička.
MORE POWER? DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
Bóďa píše:Už jí mám venku. Točila se v kloubu u převodovky, ten to odskákal. Někam zmizela klec s kuličkama ložiska - prachovka neporušená...
Nesmíš tolik šetřit na váze, příště tam těch kuliček nech víc.
Bóďa píše:Už jí mám venku. Točila se v kloubu u převodovky, ten to odskákal. Někam zmizela klec s kuličkama ložiska - prachovka neporušená...
hmm tak to mi ji asi uz nezapaltis co ?? a pan pikacu miji asi taky nevyreklamuje