Vici píše:Alreadys umí, poradil když mi došly nápady, ještě jednou díky! A to jsem už taky jakýsi alarm za ty roky namontoval... ale tady u nás člověk ztratí kontakt s novinkama, protože tady alarm ani nic podobného nikdo nechce
Jinak alarm ovládaný origo ovladačem jde samozřejmě i na necan auto (třeba Sharan.. nebo talecův Golf) , akorát to chce vědět jak a nebo mít někoho kdo člověka nakopne správným směrem
Já bych asi osobně aktivoval ten origo alarm, jako houkačka na cikorky dobrý a k tomu koupil Zeder + udělal nějaký skrytý vypínač nebo něco podobného...
A nebo něco co zavolá na mobil.. třeba ten Athos...
Odkdy je CAN? Mám 2001
VW GOLF IV TDI PD GTI ARL, EGR OFF, KAT OFF, Maf OFF, GTB1756VK, 80/60.3 Duplex exhaust, HDS 57 POWERED BY TDIfun 211PS 475Nm
Co se týče Jablotronu, byl jsem kdysi taky kritik - v dobách Felicií...
ale - jabko je 100% ok, minimální klidový odběr, maximální spolehlivost, super servis a to i pozáruční zdarma. Nemají sice plno funkcí, ale zas je to kvalita.
Třeba takový Magicar a s pol je naprd už jen proto že necháš auto ani ne dva týdny stát a aby sis rovnou přinesl druhou baterku
nechce se mi to hledat, ale Athos, v resetu 1 - ovládáný jeho ovladači ti myslím blinkrama zabliká jen přes přídavný modul CR-11