Golf IV dodělání origo alarmu

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

talec
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od talec »

Vici píše:Alreadys umí, poradil když mi došly nápady, ještě jednou díky! A to jsem už taky jakýsi alarm za ty roky namontoval... ale tady u nás člověk ztratí kontakt s novinkama, protože tady alarm ani nic podobného nikdo nechce

Jinak alarm ovládaný origo ovladačem jde samozřejmě i na necan auto (třeba Sharan.. nebo talecův Golf) , akorát to chce vědět jak a nebo mít někoho kdo člověka nakopne správným směrem :-D

Já bych asi osobně aktivoval ten origo alarm, jako houkačka na cikorky dobrý a k tomu koupil Zeder + udělal nějaký skrytý vypínač nebo něco podobného...
A nebo něco co zavolá na mobil.. třeba ten Athos...
Odkdy je CAN? Mám 2001 :)
VW GOLF IV TDI PD GTI ARL, EGR OFF, KAT OFF, Maf OFF, GTB1756VK, 80/60.3 Duplex exhaust, HDS 57 POWERED BY TDIfun 211PS 475Nm
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

talec : tak si to přečti znovu :-) psal jsem necan... Sharan je necan a Tvůj Golf co se týče komfortu tak taky samozřejmě necan...

zx6ninja : má 799AH... vím to na 100% - dělal jsem mu mj. okna na dálku.
V komfortce si zapnu/vypnu co je třeba.. Jinak zdravím do Humpolce :-)
Naposledy upravil(a) Vici dne 14 úno 2015, 18:57, celkem upraveno 2 x.
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

Co se týče Jablotronu, byl jsem kdysi taky kritik - v dobách Felicií...

ale - jabko je 100% ok, minimální klidový odběr, maximální spolehlivost, super servis a to i pozáruční zdarma. Nemají sice plno funkcí, ale zas je to kvalita.
Třeba takový Magicar a s pol je naprd už jen proto že necháš auto ani ne dva týdny stát a aby sis rovnou přinesl druhou baterku

nechce se mi to hledat, ale Athos, v resetu 1 - ovládáný jeho ovladači ti myslím blinkrama zabliká jen přes přídavný modul CR-11
zx6ninja
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

Vici píše:talec : tak si to přečti znovu :-) psal jsem necan... Sharan je necan a Tvůj Golf co se týče komfortu tak taky samozřejmě necan...

zx6ninja : má 799AH... vím to na 100% - dělal jsem mu mj. okna na dálku.
V komfortce si zapnu/vypnu co je třeba.. Jinak zdravím do Humpolce :-)
tak mi řekni jak jsou dveřní jednotky propojeny s komfortkou 799AH? když pišeš že jsou necan..
776200941
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

jestli to bereš takto tak pak hej, pak je to samozřejmě can :) ale je není to gen2 = s can alarmem by měl smůlu
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“