Borci pán nalil plnou naturalu do supa1,9 PD 96 kW.Je mi jasné že benzin ven,nový filtr,vyprázdnit vedení, novou naftu...Naleju tam nějaký ten vif.Co s tím dál? Ujel na to asi půl km a pak to zdechlo.Má mít obavy z poškození vstriků či tandemu?Nebo v tom nehledat průser vyčistit to a neřešit. Zatím jsem u PD toto neřešil jen rotačky.Tam to bylo vždy bez újmy.
misoVW píše:keby to bolo CR tak to moze dat do srotu (obrazne povedane) , ale PD to prezije bez ujmy na zdravi, naliat naftu, odvzdusnit a pojde ako nove
neměl by být problém, vyměnit náplň, pak bude chvíli kašlat a je to
jednou ale na BXE borec hvízdl do uplně prázdný nádrže plnou benzinu, jel až to kleklo a ještě to pak tahali pitomci na laně....od tý doby to špatně startovalo, vstřiky ven a repas, pak zase dobry
Chlapi díky.Dneska po obědě du na to.Dřív nebyl čas.Jak nejlíp a nejjednodušeji pustit čerpadlo v nádrži?Hledal jsem co tu mám různé zbytky svazků konec jak je na čerpadle ale nemám.Pustit plus někam do pojistky nebo tak?Když tak do které?Nebo jiný tip?Zapínáním klíče to bude na dlouho.Nádrž plná až po vrch...
Tak a hotovo.Test čerpadla není, tak jsem zrobil jakousi přípojku na čerpadlo. Hrkl jsem tam dvacku nafty plus vif,nový filtr,profoukl hadičky...Ale toho kašlání a kouře než to dostalo rozum.Dobře půl minuty.Mrkl jsem i na korekce tak všechno plus minus 0,5,tak snad to bude v pohodě.Borcovi řeknu ať to doleje do plna naftou a vijo do provozu.
Všem děkuju za cenné rady.
Miso za sezonu to spálím.Jezdím s ní do hor a kolem hospodářství a to je tak max1 nebo 2 a plný ceres takže sežere dost.Něco padne do emefky,aby ještě nepochybělo.Pán to nechce tak co s tím jiného.
Já to používám také na mytí, ale v zimě tím přikrmuji naftu kvůli zamrzání..A jak píše mišo VW, je trochu divné, že vstřiky na Hdi to většinou normálně zvládnou a že CR moc ne.. To ta konstrukce je tak rozdílná?