Scenic 1.9 DCI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Scenic 1.9 DCI
Vratím diplom... Mám tu Scenik 1.9 dci a nechce naskočit. Po lehounkém střiknutí start spreje hned naběhne a běží.... Immo Ok . hlásilo to nesoulad vačka klika něž se mě pokazil clip. Na delfině to ukazuje blbiny (termopíst 1 a termopíst 2 a tempomat odpojený) Nový snímač kliky a kontrola vodiců. Výměna pal. filtru, vysoko tlak. čerpadla,snímač tlaku na railu. Podávací čerpadlo ok, a furt nic....
Vstřiky sem zkoušel šalamounsky a měli by být ok... Zítra tam prsknu ještě druhou jednotku...

Aretace sedí (možná by tam mohl být střhlí klínek na vačce, ALE PROČ????) To nejde zkontrolovat, kolo vačky nesundáš bez sundání čerpadla...
Navíc to normálně vrčí jako auto bez závad.. Ani kontrolka závad se při běhu nerosvítí... Bejt to skočené o zub , tak se to potká, a nejede to.... asoň na 4válce.... Jo a pří výndání snímače vačky to nejede ani za nic.....
Navíc to normálně vrčí jako auto bez závad.. Ani kontrolka závad se při běhu nerosvítí... Bejt to skočené o zub , tak se to potká, a nejede to.... asoň na 4válce.... Jo a pří výndání snímače vačky to nejede ani za nic.....
No právě nevím, protože na 1 clipu v 91 který sem měl 7let se mě pokazil hw. A v lednu jsem koupil 2 clip v 144 a pokazil se v pondělí.... A delpfina nemá tlak railu. Takže su namydlený... Ale laicky podávací čerpadlo jede, filtr je včera nový a vysokotlaké čerpadlo jsem taky vyměnil. tak proč by tam byl málý tlak?????