Jako Čech se vám omlouvám za ty kecy dr. Spiegela, protože jsou to nesmysly. A dobře to znám, mám kamaráda, který u nás v Čechách zůstal po vojně, protože si tady bodnul a už zůstal..Je to skvělý kluk, nikdo tohle neřeší, ale vždy se najde pitomec, který nadhodí třeba, nediv se, vždyť je to moravák..On to neřeší, je to pohoďák a je to většinou i nadsázka, ale tohle se nedělá...Mám dalšího kámoše, v "obdobné situaci," ale z jiného ranku, který nemá všechny prsty, protože jako kluk dělal bouchací kuličky a ony bouchly, když je odnášel...A zase takové kecy, jak to, že fasuješ v práci stejné množství solviny, když máš polovinu prstů. atd., atd/Přitom on těmi pahýly udělá víc práce než mnoho pitomců se všemi prsty/ A já jim říkám, držte huby, takové kecy..a oni co blbneš , vždyť mu to nevadí..Já jim říkám, víte prdlas ,co mu vadí, tohle se prostě nedělá...A najednou bylo více alkoholu, měl horší náladu a zase ty kecy a bum, měl v ruce popelník a borci lítali vzduchem...Jsou věci, které se prostě nedělají...

nepropadat panice...