Střelnice -Uherský Brod
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Tomas-Oaza
- Přispěvovatel
Pamatuju, jak zde před lety uživatel "martinkratas" z nouze scháněl vačku na AFN, svojí měl ťuklou od dávné nehody toho auta.
Tak jsem mu jí poslal na zkoušku, ať jí nahodí a uvidí. Namontoval a spokojenost, vačka neházela.
Ptal se tedy, co za ní chci. (ještě nedávno jsem jí viděl tady na bazaru v inzerci za 1 500kč)
Tak jsem mu napsal, že nechci nic a že jsem rád
že mu pomohla vyřešit problém.
No, byl úplně odzbrojen a nechápal, pak mi napsal, že se u nich na vesnici (byl někde od Vyškova ) povídá o Pražácích jaký to jsou svině a že musí změnit názor.
Takže tak
Tak jsem mu jí poslal na zkoušku, ať jí nahodí a uvidí. Namontoval a spokojenost, vačka neházela.
Ptal se tedy, co za ní chci. (ještě nedávno jsem jí viděl tady na bazaru v inzerci za 1 500kč)
Tak jsem mu napsal, že nechci nic a že jsem rád

No, byl úplně odzbrojen a nechápal, pak mi napsal, že se u nich na vesnici (byl někde od Vyškova ) povídá o Pražácích jaký to jsou svině a že musí změnit názor.
Takže tak
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Tomas.cz píše:No, byl úplně odzbrojen a nechápal, pak mi napsal, že se u nich na vesnici (byl někde od Vyškova ) povídá o Pražácích jaký to jsou svině a že musí změnit názor.

Obávám se, že největší svině "pražáci" jsou právě ty (původně "vesnické") naplaveniny.... a Žižkováci

P.S.
Ogare, s kama si?
Já su z Prahy.

GIV Variant TDi ???kW