Těsnění pod víkem ventilu teče AVF PD RADA

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
vendys16
Nováček
Odpovědi: 0

Těsnění pod víkem ventilu teče AVF PD RADA

Příspěvek od vendys16 »

Zdravím panove mam passat tdi avf 96kw 4 motion měnil jsem těsnění pod víkem a furt teče daval jsme i na tmel,3 tesneni vyzkoušene a furt teče daval jsem jen reinz a nevím si rady viko nevypada nějak zkroucene apod neví někdo diky moc za rady
boobika
Aktivista

Příspěvek od boobika »

a kde teče? hlava čistá? hlavně kolem závitů a obou konců vačky.
ještě bych zkusil profouknout závity, ale spíš to víko bude na ()o()
miko707
Přispěvovatel

Příspěvek od miko707 »

Su dva typy tesneni jedno je vyssie asi o 2mm. V etke ho nenajdes predava sa ako set aj s vikom. Ci tam mas spravne zistis podla zamkov na tesneni ktore su v mieste pri loziskach na vacke v tych oblukoch, take vyrezy.
vendys16
Nováček

Příspěvek od vendys16 »

Měl jsem oba druhy ani jedno mi nesedne reinz ma čísla 70 a 71 a a ni jedno teče kolem šroubu a levé straně jak je turbína práva je čistá levá mastná a uniká to
vendys16
Nováček

Příspěvek od vendys16 »

miko707 píše:Su dva typy tesneni jedno je vyssie asi o 2mm. V etke ho nenajdes predava sa ako set aj s vikom. Ci tam mas spravne zistis podla zamkov na tesneni ktore su v mieste pri loziskach na vacke v tych oblukoch, take vyrezy.
Jj tam přesně to nesedí zámky na těsnění jsou ale na viku ne nevím které těsnění objednat už
vendys16
Nováček

Příspěvek od vendys16 »

boobika píše:a kde teče? hlava čistá? hlavně kolem závitů a obou konců vačky.
ještě bych zkusil profouknout závity, ale spíš to víko bude na ()o()
a aby bylo víko špatne teklo by to podle mě už předtim začlo to dělat když sem vyměnil těsněni
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“