jericho-3 píše:Asi žijeme každý v jiném světě, zde mají ZD téměř vše, z velkého kravina a vepřína už ale není takový řev, udajně se živočišná nevyplatí...
A my bývalí měštáci chováme zvířata, která zhýčkaní jezeďáci již dávno opustili. Protože když se nemůže krást v JZD, kdo by to krmení kupoval, že? Radši si koupí průmyslově obarvená vejce, sedí doma a čumí na seriály...V hospodě pak vzpomínají, jaké to byli krásné časy a kolik zadřeli motorů během žní...

je rozdiel chovať pre seba, alebo sa tým živiť (ináč čo poznám traktoristov a pod. každý, či takmer každý niečo chová pre seba)
Začal my prepúšťať sušič klímy, keďže plničku doma nemám, kúpil nový sušič a dal to do servisu(chvála na nich od viacerých), však 3 skrutky a je to vymenené..
Keď mech. na povolovanie M6 skrutky použil blitzky ktoré mali cez pol metra(
https://www.google.sk/search?q=knipex+c ... d=0CAUQ_AU ) a nestačilo mu to, začal som mať zlý pocit. Keďže im končila šichta, dohodly sme sa že druhý deň sa zastavým pre auto. Cez 6h práce- no čo už, keď sa nedarí tak sa nedarí.. Zrovná ten deň my padlo STK a EK, tak som rovno išiel do druhého mesta. Keď som tam došiel, ešte som narýchlo prezrel auto, no nešly lavé svetlá -koncovka nikde a kábel pricviknutý pod nárazník, trubka na mierku oleja odlomená, niečo ďalšie tiež odlomili -teraz ma nenapadá čo to bolo.
Kolega potreboval vymeniť jeden čap, býva v paneláku a v snehu sa mu to robyť nejak nechcelo, tak to dal do servisu, v krabičke im podal nový diel. Na druhý deň mu volajú že neide nalisovať do ramena, má už moc veľkú vôlu, treba komplet nové -no dobre. Minulý rok tam dával nové rameno, tak mu to bolo čudné, a trval na tom aby mu dali čo vymontovaly. V ramene stále bol starý čap, v nedotknutom stave, na naliehanie dostal naspäť aj ním donesení čap(tiež nedotknutý), no aj po tomto mu tvrdily že ho tam skúšaly nalisovať.
mám aj ja tvrdiť že automechanici sú banda neschopných ignorantov ktorý bez mihnutia oka budú klamať do očí len aby si napchaly vačky??
NIE, rozhodne to tak nie je, proste ludia sú rôzdní, je jedno či to je družstevník alebo mechanik či hocičo iné..
ospravedlňujem sa že som sa tak rozpísal, nie sú to tak závratné historky, len moje posledné 2 skúsneosti s mechanikmy..