poptávám mondeo ST220 V6 3.0 do roku 2004

Shaníte něco? Podejte si zde inzerát.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

NejtoPS
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od NejtoPS »

[quote="Domecek"]hlavně to nejede a to je podstatný, auto těžký jako kráva a výkon tragickej, kde kdo ti zamává i s nafouklim pdčkem[/quote]

ty si myslím taky dobry vtipalek, nejprv si otom neco přečti a potom klikni na tlačitko zpět a OT prosim jinam,

mimochodem vaha vozu je 1495Kg:)

a klidně za tim pdčkem pojedu, než zařadi ty kratky kvalty tak se nestihne ani rozkoukat:)
Naposledy upravil(a) NejtoPS dne 30 kvě 2015, 18:33, celkem upraveno 1 x.
NejtoPS
Sběrač informací

Příspěvek od NejtoPS »

[quote="Ladas"]Pokud nejsi vysloveně pekař nebo kosmetička ST na první pohled pozná i laik má jiné nárazníky kola prahy 2 koncovky výfuku a interiér je vůči ostatním modelům mondea naprosto individuální pokud si myslíš opak klidně si žij ve svém snu, jinak u nás se říká ford se v tom hrabu nebo ford je v servisu vždy o něco dřív a o něco dýl ono rozeznat 530d od M je někdy horší jak to co uvádíš ty

K tomu ujetí no když bude mít majitel koule s ST se bude docela držet ale po 20km se na to vysere protože mu začne bouchat plovák o dno nádrže zkuste si to s kdejakým benzínem z 90% jste jasný vítězové...[/quote]

opravdu si m,yslíš že pokud se za tebou ST objeví že je tak jistě poznáš,.. ano prahy narazniky vyfuky. ale to uvidiš až ti ukaže zadní světla:) a interier?:D opravdu?:D jak mile je potkáš určitě to poznáš:D 80% lidi neví. dál mě to nezajmá. je to nenapadny auto tečka.

mimochodem 13L na 100Km moc nepřehánej a jak sem řekl moje vikendove vyjiždky budoiu určitě s plnou nadrží
NejtoPS
Sběrač informací

Příspěvek od NejtoPS »

Bud tady prostě nekdo nechápe nazev topicu, nebo očividně někomu jen vadi "FORD" tak se na to vykašlete a běžte OTčkovat jinam
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

jak chceš za 110 korun to nebude bez investice hodně štěstí...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Jirka Kužel
Přispěvovatel

Příspěvek od Jirka Kužel »

:D
VW SHARAN
Fabie 1.4 TDI mvolesko soft
Jakub - Škodík
Přispěvovatel

Příspěvek od Jakub - Škodík »

Hele já mám OII v kombíku s motorem R32 184 kW a pohon 4x4. Spotřeba město 15, mimo město 9-10, a pokud to lochtáš na 6tku 100 až 130 tak se to umí pohybovat okolo 7l. Motor naprosto super - tichounkej a šlape hned od spoda. Naprostá spokojenost.
Vím, že sipsal, že nechceš koncern, ale Mondeo ST ja fakt špatně. Mám tu v okolí 2 kámoše co toho 3řílitra měli a oboum se to při cca 150 tis km posralo. Samozřejmě proběhla rychlá a co nejlevnější oprava motoru a rychle pryč z domu. Takže takovejch se na trhu bude pohybovat hodně. Přeji šťastnou ruku při výběru.
OII gombík 1,9 Turboropák
OII gombík 3,2 VR6 4x4 - EX
S III Sport 2,0 TSi gombík 420 PS 4x4 new
Audi R8 V10
NejtoPS
Sběrač informací

Příspěvek od NejtoPS »

[quote="Jakub - Škodík"]Hele já mám OII v kombíku s motorem R32 184 kW a pohon 4x4. Spotřeba město 15, mimo město 9-10, a pokud to lochtáš na 6tku 100 až 130 tak se to umí pohybovat okolo 7l. Motor naprosto super - tichounkej a šlape hned od spoda. Naprostá spokojenost.
Vím, že sipsal, že nechceš koncern, ale Mondeo ST ja fakt špatně. Mám tu v okolí 2 kámoše co toho 3řílitra měli a oboum se to při cca 150 tis km posralo. Samozřejmě proběhla rychlá a co nejlevnější oprava motoru a rychle pryč z domu. Takže takovejch se na trhu bude pohybovat hodně. Přeji šťastnou ruku při výběru.[/quote]

Jasně r32 je dobry motor, kde je ale cena? Pravděpodobně mas pravdu, proto bud auto koupim v Německu nebo od fanouška co se o to umí starat
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

proboha 220 koní a 1500kg??? :D :D :D tak tomu se u nás říká zabitá svině, postavili jsme P309 odlehčenýho na 600kg MI16 na weberech a mělo to 200koní a věř že váha je klíčová když se chceš povozit. S timhle budeš brzda provozu ty klučíku, jo a je to jak se psalo výš ford se v tom hrabu :D
NejtoPS
Sběrač informací

Příspěvek od NejtoPS »

[quote="Domecek"]proboha 220 koní a 1500kg??? :D :D :D tak tomu se u nás říká zabitá svině, postavili jsme P309 odlehčenýho na 600kg MI16 na weberech a mělo to 200koní a věř že váha je klíčová když se chceš povozit. S timhle budeš brzda provozu ty klučíku, jo a je to jak se psalo výš ford se v tom hrabu :D[/quote]

Řídil sem jich několik a věř mi kluciku ze to brzda neni:) čau;)

A pletes si pojmy, vaha je důležitá když chces zavodit ne se povozit..:) kolik takových pazoutu jezdi? 3? A pokud neshnili jezdi dodnes.. Haha
Felipe
Přispěvovatel

Příspěvek od Felipe »

To jsi toho ještě asi moc neřídil - opravdu to Mondeo ST je tragedie - hlavně se musí točit aby to trochu jelo. Ale fandim ti, i tvému přesvědčení. (neber to zle).
NejtoPS
Sběrač informací

Příspěvek od NejtoPS »

[quote="Felipe"]To jsi toho ještě asi moc neřídil - opravdu to Mondeo ST je tragedie - hlavně se musí točit aby to trochu jelo. Ale fandim ti, i tvému přesvědčení. (neber to zle).[/quote]

Řídil sem ledacos, mondeo mi proste sedí. Ano točit to musíš ma to dobrou sportovní prevodovku. Možná ten motor do 2004 nemá vychytany mouchy ale
04 je ok, i kastle.
Steve
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steve »

NejtoPS píše:
Jakub - Škodík píše:Hele já mám OII v kombíku s motorem R32 184 kW a pohon 4x4. Spotřeba město 15, mimo město 9-10, a pokud to lochtáš na 6tku 100 až 130 tak se to umí pohybovat okolo 7l. Motor naprosto super - tichounkej a šlape hned od spoda. Naprostá spokojenost.
Vím, že sipsal, že nechceš koncern, ale Mondeo ST ja fakt špatně. Mám tu v okolí 2 kámoše co toho 3řílitra měli a oboum se to při cca 150 tis km posralo. Samozřejmě proběhla rychlá a co nejlevnější oprava motoru a rychle pryč z domu. Takže takovejch se na trhu bude pohybovat hodně. Přeji šťastnou ruku při výběru.

Jasně r32 je dobry motor, kde je ale cena? Pravděpodobně mas pravdu, proto bud auto koupim v Německu nebo od fanouška co se o to umí starat
Noo bodet by nee když ma krasny motor ode mě :D :D
Autofolie(19let)-Autoservis(24let)muj tel-723 14 14 14 neni duležite kolik maš kw a jak jedeš rychle, duležity je jestli dojedeš živej!!!!
jezdim Multivan Atlantis 111kw, Octa I ALH,pro zabavu Smart Forfour Brabus 130kw!!!
HonzaXM
Přispěvovatel

Příspěvek od HonzaXM »

Když už se nechceš vzdát podvozku a motoru Mondea, což takhle slušivější kabátek a pohon 4x4 k tomu? Např. http://www.sauto.cz/osobni/detail/jagua ... oFrom=list (prodejce neznám a nedělám jim reklamu).
Jaguar S-type 3,0, r.v.2003
Citroen XM Ambulance, 2,1TD 12V, r.v.1995
Citroen XM Musketier 3,0 V6 24V, r.v.1998
Citroen C5 break 2,0 HDi, r.v.2005
Citroen Berlingo 1,9D, r.v.2004
Citroen Berlingo 1,6 HDi, r.v.2009
Fiat Scudo 2,0 JTD, r.v.2008
A další...
NejtoPS
Sběrač informací

Příspěvek od NejtoPS »

[quote="HonzaXM"]Když už se nechceš vzdát podvozku a motoru Mondea, což takhle slušivější kabátek a pohon 4x4 k tomu? Např. http://www.sauto.cz/osobni/detail/jagua ... oFrom=list (prodejce neznám a nedělám jim reklamu).[/quote]

ahooj, to je vlastně totožný motor jako mondeo nicméně ford dal sportovní převodovku tomuto motoru a jaguar dal automat pro konfortní jízdu:) 4x4 je určitě super měl sem možnost jezdit s audi 4.2l quattro, to muzu jen chvalit:) každopádně u jaguaru netušim jak spolehliví muže ten automat byt.

vzhled je trochu fádní:)
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

spolehlivej jak ve fordu neměj obavy (noteeth)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Odpovědět

Zpět na „Koupím“