Potřebuji pořídit něco na hoby použití, jednou za týden oběhnout plot u baráku zvenku a kolem obrubníků uvnitř, odhaduju 10 minut provozu
Má někdo zkušenost s něčím konkrétním?
Je zbytečný na to kupovat Stihl nebo Husqvarnu...
Značky jako Hecht,Partner apod. - spíš aby to nebyl uplnej šrot
díky
Jak píší pánové, taky jsem takovou měl, nějaká kočka se to jmenovalo, kde mazání řetězu bylo podtlakem a byl to neskutečný sráč. Bylo mi líto to zahodit, tak jsem sháněl díly, ale nakonec nervy řekly svoje a já jí daroval. Můj kámoš má Stihlky, dokonce už jsou to muzeální kusy a pořád šlapou. A to jsou po profi práci v lese/vlastnil 200ha lesa/ ..Je to kvalita, dokonce zapalování této pily má celoživotní záruku...
v práci denně několik hodin seču se stihl fs85 můžu říc že i po 10letech to pořád seče obstojně když jdu na velkou trávu tak beru FS400 a to je jiný kafe
radši silnější než chudáčka ideál od cca 1,8hp výš aby to sneslo i pilku
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Měl jsem křoviňák Oleomac, moturek 26ccm, byl to hroznej kravál, musel jsem k tomu nosit sluchátka jinak bych ohluchnul. Jediná výhoda, že byl celkem lehký. Koupil jsem ABG (Čína, snad francouzská licence) objem 43ccm, seká to i na volnoběh, je relativně tichý. Nevýhodou je že je to už docela hmotné, popruhy jsou takové ty kšandy "H", je to vopruz se do toho dostat a pak zapnout spony. Odešla mi cívka na strunu, kupodivu tam pasovala od fy. SOLO a to už je perfekt. Na občasné sekání bych volil něco lehkého, jen s tím volantíkem a prvně bych hledal u SOLO, mám od nich i pilu, spokojenost.
Mám Solo, cca 4roky koupeno v nějaký akci v Baumaxu a naprosto OK, mám to jen na dosekání kolem obrubáků a pod stromama jen strunou, cca 20 minut 1X za 14 dní, uvažoval jsem o elektrickým, ale tohle je paráda a cena byla někde 2500 Kč
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS