Zdar chlapy menil jsem spojku na toledu 2 1.9TDi 66KW agr a jak jsem sundaval prevodovku tak jsem musel sundat i ten zbytek poloosy co zustal v prevodovce. Ted mi pri montazi nejde chytnout ten vnitrni sroub protoze ta pruzina co je na te polose strasne pne. Je na to nejaky figl? Pri demontazi jsem jen povolil ten stredovy sroub, vysrouboval ho ven a ten zbytek poloosy mi pak jen zustal v ruce... Pridavam foto kdybych spatne vysvetlil o co jde diky
Seat Toledo II 1.9TDi AGR 66kw,
FB Sprint 764
egr off
maf off
kat off
namontuj samotnej unasec to je to na tom kole a pak poloosu.Pak aby jsi ji dostal do tehlice tak odsroubuj spodni cepy na ramenech povysun tehlici zasun poloosu nasroubuj spatky cep pak matici a hotovo.
jak moc musim zatlacit, melo by to jit rukou nebo dvema? Zkouseli jsme to ve dvou a nejak to nejde, je mozne ze je nekde problem nebo jsme se proste jen malo najedli?
FB Sprint 764
egr off
maf off
kat off
tak chlapy, dnes jsem to zkousel zatlacit strolarskou svorkou a slo to ale ten sroubek proste porad nedokazu chytit na zavit. Podival jsem se dovnitr a uvidel jsem nejakou kulatinu ktera tam zavazi. Kdyz byla prevodovka dole tak jsem si jisty ze jsem tam videl normalne doraz s dirou na ten sroub a ted je tam ta kulatina nebo co to je. Nevite nekdo kde se stala chyba? Jsem z toho fakt zmateny ted.
FB Sprint 764
egr off
maf off
kat off
prosimte me uz z toho asi hrabe ale nedokazu ve vnitr s nicim hnout, kdyz na to nasadim ten unasec tak to funguje normalne ale proste to nedokazu chytnout, fakt jsem z toho uz blbec otacet s tim jde jen dokola ale ten bazmek je tam furt a dira na sroub nikde
FB Sprint 764
egr off
maf off
kat off
tak ted jsem zmateny 2x tolik, at se snazim jak chci porad se to toci jen kolem sve osy. Tu druhou poloosu myslis jako vytahnout i ten druhy unasec z prevodovky?
FB Sprint 764
egr off
maf off
kat off