Ahoj, tak jak to tady pročítám, tak se začínám obávat... Mám G5 1.9TDI 77kw BLS 8/2008. Mám najeto 109 000km bohužel nevím jestli pravdivých (dovoz). Chystám se nechat udělat rozvody, olej+filtry a asi teda i šály a šrouby... Škoda že jsem na tohle nenarazil před koupí vozu..
Šindyk píše:Ahoj, tak jak to tady pročítám, tak se začínám obávat... Mám G5 1.9TDI 77kw BLS 8/2008. Mám najeto 109 000km bohužel nevím jestli pravdivých (dovoz). Chystám se nechat udělat rozvody, olej+filtry a asi teda i šály a šrouby... Škoda že jsem na tohle nenarazil před koupí vozu..
a srouby na co? problem je v salkach nie v srouboch, a ked budes mat salky kolbenschmidt ako kolega pred tebou tak netreba menit nic
Šindyk píše:Ahoj, tak jak to tady pročítám, tak se začínám obávat... Mám G5 1.9TDI 77kw BLS 8/2008. Mám najeto 109 000km bohužel nevím jestli pravdivých (dovoz). Chystám se nechat udělat rozvody, olej+filtry a asi teda i šály a šrouby... Škoda že jsem na tohle nenarazil před koupí vozu..
a srouby na co? problem je v salkach nie v srouboch, a ked budes mat salky kolbenschmidt ako kolega pred tebou tak netreba menit nic
skrutky vymeniť určite ,problém z materiálom naťahujú sa praskajú, dokonca som dostal odporučenie vymeniť aj ojnice ja som menil ojnicu na treťom valci, tom válci čo mi praskol piest. šalky samozrejme všetky aj zo skrutkami
Ahoj chlapy, mam Octu BXE rv 2006/8 najeto 490 tis , ja osobne uz 40 tis. Zatim vse funguje, nezere olej, spotreba do 6l, nekouri. Mam neco resit nebo uz by se to davno projevilo? Diky
Tohle datum narození je v pohodě a ve 490 tkm by to měla za sebou. Ale po takovejch km bych ty šály stejně zkouknul, jestli nejsou na měď a nezačínaj požírat klikovku.
jj, zalepit díru v bloku eprozynem s novinama, ojnice naklepat do roviny a prodat.
četl jsem a zrovna přemýšlím, co je cílem článku. jestli potřeba navýšit kontroly, zvednout poplatky nebo rovnou zakázat benzin a přikázat elektroauta.