Od 1. 10. resenipokut.cz zdražuje na 3999, do tý doby 2799 a tahle cena bude platit i když si to člověk potom prodlouží, navíc když zadám nějakej kód z fb tak to bude platit na 13 měsíců, což je nějakejch 7 korun na den za tyhle služby a kdyby to fungovalo, tak do toho jdu. Omlouvám se za sloh, píšu rychle nemám čas
Řešení pokut (resenipokut.cz)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Řešení pokut (resenipokut.cz)
Zdravim rychlej dotaz, vim že se to tu už řešilo dřív, všechno jsem to přečetl
Ale zajímalo by mě, jestli někdo máte zkušenosti z poslední doby s resenipokut.cz Na jejich fb stránce se občas najdou komenty jak neodpovídaj, nefungujou atd, pak zase se jinde dočtu jak to skvěle funguje a že maj občas podivný taktiky, ale stejně to vyřešej... Jde mi o to, že jezdim každej tejden do Prahy, bydlim kousek od Třeboně, takže to mám nějakejch 150 km a popravdě, jezdim jak docela jak kokot. Mám na mysli rychlost, dálnice 160 - 180 (tacho) a okresky většinou jak to jde, většinou 100 - 120 a max 140 rovinky, mám strach jet mimo město o víc jak 50, to už je o noty... Ale nejsem ten typickej kokot, opravdu neriskuju s předjížděním, do zatáček a tak, dodržuju odstupy... jen prostě furt chvátám no... A můžou za to z části alternativní paliva, když jsem jezdil na naftu, tak jsem jezdil za 5 - 5,5 ale teď mám litr paliva za 12 kč a tak jezdim furt podlaha. A taky dost často blbě parkuju v praze, mám za to už dost pokut. Ale hlavně mám strach o ty noty za rychlost.
Od 1. 10. resenipokut.cz zdražuje na 3999, do tý doby 2799 a tahle cena bude platit i když si to člověk potom prodlouží, navíc když zadám nějakej kód z fb tak to bude platit na 13 měsíců, což je nějakejch 7 korun na den za tyhle služby a kdyby to fungovalo, tak do toho jdu. Omlouvám se za sloh, píšu rychle nemám čas
BMW E46 328i automat LPG
Passat b5 1.9 TDI-PD 85 kW 4Motion
EX:
BMW 318 TDS, chip, kat i egr pryč, jezdim na friťák nebo vyjetou hydrauliku.
Peugeot 106 1.4 Sport, Felda 1.3, Opel Kadett, Mazda 121
EX:
Jo WOB to pěkně vystihnul.
Jinak, není přece jenom lepší vyjet z domu o 15min. dříve a jet tak nějak normálně? Hele, když pominu tu hrozbu pokut, co třeba zvěř, prasata, vysoká? Když jsem to kolikrát v noci mastil na pohotovostní zásah ke klientovi a viděl ty krvavé stříkance a sraženou zvěř. Když to napálí kamion, tak se asi nic moc neděje, ale osobákem.....brrr!
Jinak, není přece jenom lepší vyjet z domu o 15min. dříve a jet tak nějak normálně? Hele, když pominu tu hrozbu pokut, co třeba zvěř, prasata, vysoká? Když jsem to kolikrát v noci mastil na pohotovostní zásah ke klientovi a viděl ty krvavé stříkance a sraženou zvěř. Když to napálí kamion, tak se asi nic moc neděje, ale osobákem.....brrr!
Když můžu, tak jezdim na pohodu
Ale když končim v půl pátý v Praze a ve tři čtvrtě na šest musim být o 150 km jinde, kde na mě čeká 6 lidí a beze mě se nehnou, tak pak chvátám no... Spíš mi jde o to, že během toho roku tak čtyři lístky za blbý parkování dostanu, většinou po pětikilu. Nechci toho zneužívat, ale pak mi někde pět metrů za značkou na začátku vesnice naměřej 70 a bude to za body a klidně dva litry. Navíc jsem před rokem jel a na semaforech mi nekecám kousíček před autem blikla oranžová, nestich bych zabrzdit a fakt to bylo tak pět metrů do světel, no jenže stáli tam policajti zajetý a zrovna to kontrolovali. Tak jsem jim říkal že jsem projel na oranžovou, oni že teda jo, ale že se na ní stejně jezdit nemá a ať jim to podepíšu, tak jsem něco podškrábnul no a pak čumim jak puk,pět bodů pryč... Pak jsem platil pětikilo že jsem svítil mlhovkama když bylo blbě vidět, ale nechtěl jsem kvůli tomu do správního, dvakrát pětikilo za gumy i když měly tak 2 milimetry... Tak právě kvůli těmhle věcem jsem si říkal, že 2800 za 13 měsíců by se mi asi vyplatilo, kdyby to fungovalo. V tom prvním příspěvku jsem to asi trochu přehnal, vypadá to jak kdybych si to chtěl zaplatit abych moch jezdit jak kkt, ale tak to neni 
BMW E46 328i automat LPG
EX:
EX:
V nějaký zapadlý vesničce před Brnem
Jojo, C na značce a majitel
Rok jsem se děsil oranžových a stopek, podruhý během roku kdybych to udělal, tak papíry na rok pryč 
BMW E46 328i automat LPG
EX:
EX:
Vezl jsem v autě ještě tátu co jezdí 25 let se záchrankou a je extrémně háklivej na cokoliv za volantem, co je podle něj nebezpečný. A babču, která je ještě háklivější a furt kecá do řízení. Jel jsem fakt předpisově a ve vesnici ani né 50, jen mi blikla oranžová když jsem už kolem semaforu projížděl a zrovna ho hlídali cajti, viděli starý bávo s jihočeskou značkou a i oni říkali že viděli že to byla oranžová, ale chtěli podepsat nějakej papír tak jsem to podškrábnul a byl to bloček, souhlas že jsem jel na červenou...
Asi to nebudem už řešit, jen jsem se chtěl zeptat, jestli to funguje, nebo to jsou podvodníci, ale místo toho kecy ať jezdim radši šalinou... Myslim že nejsem jedinej v tomhle státě, kdo občas poruší předpisovou rychlost a občas dostane lístek za blbý parkování. A vim že to neni správný, neobhajuju se
S tim džbánem, já vim no...
BMW E46 328i automat LPG
EX:
EX:
Pamatuju si, jak jsem se před lety v autoškole divil, že to neni oranžová, ale žlutá. Nikdy v životě jsem od nikoho neslyšel říct o prostřední barvě na semaforu, že je to žlutá. Možná se tomu říká různě podle toho kde člověk bydlí, ale u nás je to oranžová
BMW jsem si nekupoval cíleně, pořád jsem vybíral nějakou voňavku tdi 66/81 kw a najednou mi kleklo mý bejvalý auto, mazda 121 za pět tisíc
Tak jsem v zoufalství zašel do bazaru a odjel se starým BMW, do kterýho jsem už nasypal tolik peněz... Nechte těch předsudků "Mladý řidič v BMW", každej je jednou mladej a že by 1665 ccm TDSo byl nějakej závoďák ... 
BMW E46 328i automat LPG
EX:
EX:
Jsem si o tobě myslel, že máš praktické právní povědomí... to s barvocitem nemá nic společného... prostě pojmy a dojmytitan0306 píše:To, že nějaký idiot napíše do zákona žlutá, neznamená že tam žlutá je.Slavkov píše:Možná byl problém v tom, že jsi jel na oranžovou![]()
Žlutou, pane
Je tam oranžová
Na druhou stranu... není to problém výrobců, že to není žlutá, pokud to není žlutá? Osobně jsem vlnovou délku neměřil...
Mimochodem, i celosvětově to je YELLOW a nikoli ORANGE.... ale chápu, že nadávat do idiotů je taková typická čecháčkovská vlastnost...
GIV Variant TDi ???kW
Má reakce na tebe byla ve stejném smyslu jako ta tvá .
Mě je úplně jedno jakou barvou si to kdo nazývá, já jezdím na oranžovou a dle barevného spektra je to oranžová
To že i výrobci jsou mimo je jejich věc.
http://www.eshop.jtsczsro.cz/subdom/esh ... stidla-p55
A mé právní znalosti mě opravňují jezdit na oranžovou, protože to není přestupek, takže nechápu jak za to mohl dostat pokutu, ale vzhledem k tomu, že oranžové se říká žlutá je možné vše.
Mě je úplně jedno jakou barvou si to kdo nazývá, já jezdím na oranžovou a dle barevného spektra je to oranžová
To že i výrobci jsou mimo je jejich věc.
http://www.eshop.jtsczsro.cz/subdom/esh ... stidla-p55
A mé právní znalosti mě opravňují jezdit na oranžovou, protože to není přestupek, takže nechápu jak za to mohl dostat pokutu, ale vzhledem k tomu, že oranžové se říká žlutá je možné vše.
Tel:776005385 Nový Bor