Elektrika G4
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Elektrika G4
Neviete mi prosím pomôcť? Na g4 z roku 2000 mi nefunguje stropné svetielko a ani jedno svetlo vo dverách a podscietenie kúrenia. Poistky sú ok a ďalej neviem ako pokračovať. Nemá niekto aspoň elektro schému? Diky
O1,1.9TDI,03, Collection,ASV,KAT OFF, EGR OFF,PP520,11mm
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
Idem este raz skontrolujem tie malé ale som si istý že sú ok...žiarovky tiež.... Ináč niekedy keď sú mrazy sa to zvyklo samo rozsvietit ale celé leto nič...
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
na 1000% su poistky OK..kazdu jednu som vybral a skontroloval, ziarovky tiez OK
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
ano je tu AH komfortka uz ju mam vonku a zda sa byt z vnutra celkom pekna...pred tym ako by som zhanal druhu by som potreboval nejaky pin out aby som si tu komfortku premeral ci nebude chyba niekde v ukostreni alebo ja fakt neviem...
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
Najprv. sa skus spojit v aute s komfortoku aby si mal istotu ci vobec zije. Potom kukni do identifikacnych udajov ze ci vidi mozgy vo vsetkych dverach. Ak hej tak mrkni do bloku meranych hodnot, ze ci komfortka vobec vidi a ak hej tak ci vidi realny stav zamkov dveri a spinacov ovl. okien. Tym by som zacal. Vela zdaru
tak priznam sa ze na prvy pohlad som si myslel ze je vsetko OK ale po prepajkovani silnych kontaktov sa to peknbe rozbehlo! super..dakujem
Teraz este doriesit to podsvietenie kurenia...uz som horko tazko rozobral celu palubovku
vytiahol som to kurenie tak idem skusit premerat ci tam ide nejaka stava...na podsvieteni je vacsinou sivo modry ze?
Diky za pomoc
Teraz este doriesit to podsvietenie kurenia...uz som horko tazko rozobral celu palubovku
Diky za pomoc
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
sanozrejme tym som zacal aj ja...komfortka zije a vsetko vidi...soferove dvere nedavaju signal otvorenia akurat...to bude chyba asi v zamku ze?TDI tech píše:Najprv. sa skus spojit v aute s komfortoku aby si mal istotu ci vobec zije. Potom kukni do identifikacnych udajov ze ci vidi mozgy vo vsetkych dverach. Ak hej tak mrkni do bloku meranych hodnot, ze ci komfortka vobec vidi a ak hej tak ci vidi realny stav zamkov dveri a spinacov ovl. okien. Tym by som zacal. Vela zdaru
okrem toho pise jedinu chybu casove obmedzenie vnutorneho osvetlenia
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
tak uz som rozobral aj to kurenie...je tam jedna ziarovka v strednom gombiku na vetrak a ta nesvieti...elektriku som na stekry nameral...cele som to rozobral..ziarovka sa zda byt ok ale nejde vôbec vybrat...co dalej?
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
Ano bola to ziarovka...dakujem za pomoc!
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK