2.0tdi Turbo
Moderátoři: šulda, Moderátoři
2.0tdi Turbo
Ahoj lidi,mám Passat B6 2.0tdi BKP 2006 a stalá se mi takova nemilá událost,jel jsem z práce a začlo na mě blikat "Vypni motor,nizký tlak oleje"tak už jsem věděl že je zle a odešlo mazání.
Bylo to tak,sjetý šestihran na vyvažovakach,šestihran vyměněn + tlakové čidlo.Když jsem odjíždel ze servisu auto nechtělo tahnout a při sesplanutí plynu už od ot někde kolem 1600 začne auto škubat a vubec nejede,trochu černého dymu z vyfuku,vratíl jsem se zpět do servisu kde překontroloval hadice na turbu a říkal že vše ok,že odešlo turbo.Jinak na neutral nejde nic poznát,po po přidání plynu do vyšších otáček trochu pohoukava,sice o něco více než předtim.Je možne se přidřelo turbo nebo to může být něco jiného??
Děkuji za každou radu či pomoc
Bylo to tak,sjetý šestihran na vyvažovakach,šestihran vyměněn + tlakové čidlo.Když jsem odjíždel ze servisu auto nechtělo tahnout a při sesplanutí plynu už od ot někde kolem 1600 začne auto škubat a vubec nejede,trochu černého dymu z vyfuku,vratíl jsem se zpět do servisu kde překontroloval hadice na turbu a říkal že vše ok,že odešlo turbo.Jinak na neutral nejde nic poznát,po po přidání plynu do vyšších otáček trochu pohoukava,sice o něco více než předtim.Je možne se přidřelo turbo nebo to může být něco jiného??
Děkuji za každou radu či pomoc
Neznáte někdo nějak spolehlivou firmu na repas turba v okolí Ostravy???
popřípdě nemáte někdo zkušenost s touto firmou??? http://turbodmychadla.eu/
Díky
popřípdě nemáte někdo zkušenost s touto firmou??? http://turbodmychadla.eu/
Díky
Za sebe muzu rict ze ojety turbo ani repas uz mi do chalupy nesmi , jedine NOVY . A kdyz tady ctu problemy uzivatelu , co chteli ustrit a koupili si repas , tak ten repas asi az takova vyhra nebude . Jednomu to houka, druhymu nedava tlak kolik ma, tretimu to pada do nouzaku a dalsi a dalsi problemy, stelujou se banky a cerviky do nekonecna a vysledky vetsinou mizerny , proste novy turbo je novy turbo, nasadis , zalijes a jedes , bez problemu 

O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně pokud ti to opravily stylem nová tyčka a rychle pryč,tak budeš to nový turbo dělat za chvíly znova.Třeba pak pochopíš,že takhle se to opravit nedá.
Více na mých stránkách.

Více na mých stránkách.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz