G3 tempomat - chyba 00625 snímač rychlosti

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

malim9am
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od malim9am »

No ja tu pojiskovku me i celou vyndanou, kdyz jsem resil vypinani motoru .. ale ten konektor jsem tam prave nikde nenasel .. nejake tam byly, ale zadny ctyrpinovy .. tak nevim ..
rp135
Přispěvovatel

Příspěvek od rp135 »

Pardon ze sa miesam, moze mi niekto prezradit preco je zavedeny signal rychlosti do radia?
zx6ninja
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

GALA - zvyšování hlasitostí při rostoucí rychlosti
reepergolfIII
Nováček

Příspěvek od reepergolfIII »

tuner píše:bez osciloskopu asi nic, možna 5V
já tam naměřil 6.25V
milucky
Nováček

Příspěvek od milucky »

Michal_0077 píše:Takze u Golfu 3 MR 97 jde signal od snimace rychlosti na budiky (Pin T28/27) z budiku jde pak pres Pin T28/7 do pojistkove skrine pin U2/2. Z pojistkove skrine z Pinu W/1 k Leitungsverteiler(rozrazovac dratu nad pojistkama) TV 13 a pak do ridici jednotky T68/43. Jak vidis ridici jednotka je az posledni cast retezce… Takze prijemne hledani nebo si to na ten pin privest primo… Ja jsem se s podobnym problemem uz jednou setkal. Byly spatne budiky… Takze jsem budiky premostil… Jo jinak k tomuhle problemu dochazi po neodborne instalaci radia takze bych na tvem miste privni zkusil odpojit radio a kouknout jestli to tam je vse v poradku. Zdravim
a mohl bych se zeptat, jak poznám, který to je pin na tý řídící jednotce (T68/43)? není někde schéma s označením? :( Mám sto chutí to připojit přímo na signál co mi jde do budíků, ale bojím se abych to nepřipojil na něco jinýho... :?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“