Tak to tě chci vidět!! Jak zapojíš 12V,GND,KLine na 3 dráty? Jo, jasně a jednotku probudíš wifinou?? 100% musíš ještě zapojit IGN na EDC15, jinak ti tam ty 3 dráty budou úplně na prd. Zřejmně jsi to ještě na stole neměl, nebo se bavíš o ME7.5.mario313 píše:stacia 3HanZ píše:Nejsou 3, ale je jich rovnou 8, ale stačí 4MAX píše: Nechápu proč by měl za schéma zapojení tří drátů něco platit. Ve svém příspěvku o nic jiného nežádal.
dist01: pokud nebude někdo rychlejší, tak ti to sem večer hodím.
- cez OBD zasuvku a este spravny software
schema na kabel z obd přimo řj EDC15?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 
Asi si to zle pochopil, ja sa nebavim o zapojeni na stole. Na co by som EDC15 vyberal na stol. Jedine ze by si chcel jazdit na tom stole??? ...aj s wifinou...HanZ píše:Tak to tě chci vidět!! Jak zapojíš 12V,GND,KLine na 3 dráty? Jo, jasně a jednotku probudíš wifinou?? 100% musíš ještě zapojit IGN na EDC15, jinak ti tam ty 3 dráty budou úplně na prd. Zřejmně jsi to ještě na stole neměl, nebo se bavíš o ME7.5.mario313 píše:stacia 3HanZ píše: Nejsou 3, ale je jich rovnou 8, ale stačí 4
- cez OBD zasuvku a este spravny software
Ja sa bavim o vycitani eeprom EDC15 cez diag. zasuvku OBD v aute.