Jednotka abs ibiza 6k2
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Jednotka abs ibiza 6k2
Ahoj, vlastnim seat ibiza 6k2 1.9 tdi kod motoru asv. Jiz kdyz jsem auto koupil, tak mi svitily vsechny kontrolky od brzd (červený vykřičník, abs, a jeste jedna oranzova) predchozi majitel mi řekl, ze je spatna abs jednotka, ze uz ji sice menil, ale dal tam špatnou a k autu mi pri prodeji dal jinou, ze ta tam ma prej byt.. Po cca 2 mesich mi to nedalo a zavolal jsem do seat ČB jestli tam opravdu patří a tam mi rekli, ze se podle VIN neda dohledat jaka jednotka tam patri, nesetkal se s tim nekdy někdo? Uz jsem bezradný, dekuji.
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
alebo ešte skontroluj poistky na baterke a poriadne vyčisti konektory,vždy to píše,že je vadné čerpadlo ABS,alebo RJ ABS a stačí vyriadit konektory na baterke a poistky vymenit,aj ked sú dobré.treba sa stym pozabavat.
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
-
- Nováček
pointa je ze fungovat tam bude aj ina jednotka ked bude pre dany system MARK20 ..MArk60 ..atd ..podla toho co tam je .. dalej ci tam mas aj TCS alebo len ABS ..a potom samozrejme spravne kodovanie ..a trubky aby sedeli.vyvody.Erik-šmejd píše:Dekuju za rady, zitra rano vyzkousim a napisu jak to dopadlo
GIV var asz 4mot upraveny
-
- Nováček
-
- Nováček
-
- Nováček
Tak ja nevim... ted jsem se vratil od auta, protoze jsem vylival letni smes do ostrikaovacu. Mel jsem zapnuty klicek, abych ji vsechnu vystrikal, sednu pak do auta a koukam ze kontrolka abs a cerveny vykricnik zhasly, tak jsem to jel projet a abs funguje norlmalne, akorat ted uz sviti jenom jedna kontrolka a to oranžový vykricnik s šipkou kolem dokola to je tcs ze? Tlacitko totiz nefunguje.
-
- Nováček
Tak ja nevim... ted jsem se vratil od auta, protoze jsem vylival letni smes do ostrikaovacu. Mel jsem zapnuty klicek, abych ji vsechnu vystrikal, sednu pak do auta a koukam ze kontrolka abs a cerveny vykricnik zhasly, tak jsem to jel projet a abs funguje norlmalne, akorat ted uz sviti jenom jedna kontrolka a to oranžový vykricnik s šipkou kolem dokola to je tcs ze? Tlacitko totiz nefunguje.
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
85% je problem v tych poistkach ktore su samostatne na vrchu,,tiez som si prv myslel,ze nepomohlo,povenoval som sa tomu,vymenil poistku,vycistil riadne a islo to
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
-
- Nováček
to iste aj klima robieva..tam tie poistky..su zarazene v takych nozoch a ked je zly kontak tak prechodak ako svina..hreje sa to tam ..a navyse vznika ubytok napatia..a pod urcite napatie je abs z toho v prdeli..lebo je dane nejake min U napajacie samozrejme.Erik-šmejd píše:Asi si mel pravdu, ty 3 pojistky jsem vyndal a poradne jsem to všechno vyčistil, ale divny je proc nezhaslo to tcs :-/ o vikendu to pichnu na vag, tak uvidim a napíšu, dekuju
GIV var asz 4mot upraveny