co vydrzi AEL 2,5 TDi R5 v A6 s 250tis km ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
co vydrzi AEL 2,5 TDi R5 v A6 s 250tis km ?
cauves chci se optat na nejake zkusenosti s motorem AEL 103Kw v A6.Vydrzi mi ten motor chip ? ma nalitano 250tis a chtel bych zvysit kroutak v mensich otackach,trpi na neco tento motor ? vydrzi to prevodovka,spojka ?diky vsem za jakekolov info !!!
-
tomáš karbus
- Aktivista
A taky ine problemy. 
Nicmene seriove je tam takove mrnave KKK 014 turbo, ktere v serii maximalni turbi uz na 1900ot.
Kdyz jsem pripojil nejaky tripotenciometrovy PB, ktery jsem nasel pod kobercem, tak to vlitlo do nouzaku uz na 2800ot. na 3° rychlost. Nicmene jsem ho zase vyndal. Zatah neuveritelnej (ono to okolo 2000ot na trojku zacalo hrabat), ale zmrvit si motor nenecham.
Cili myslim, ze bez koure to nepujde, ale roztocit se necha.

Nicmene seriove je tam takove mrnave KKK 014 turbo, ktere v serii maximalni turbi uz na 1900ot.
Kdyz jsem pripojil nejaky tripotenciometrovy PB, ktery jsem nasel pod kobercem, tak to vlitlo do nouzaku uz na 2800ot. na 3° rychlost. Nicmene jsem ho zase vyndal. Zatah neuveritelnej (ono to okolo 2000ot na trojku zacalo hrabat), ale zmrvit si motor nenecham.
Cili myslim, ze bez koure to nepujde, ale roztocit se necha.
-
tomáš karbus
- Aktivista
ono by to šlo, ale většině lidí stačí jak to jede eště jsem se u tohohle motoru nepouštěl do žádnejch razantností, ale vzhledem k tomu, že nejspíš bude v mém budoucím autě by mne zajímalo od někoho kdo už to trošku krmil kolik ten motor drží, ted mam golf III combi 1,9 mtdi a bojim se, že mi ten 2,5 v serii nebude stačit