Prosím o radu nějakého odborníka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Ještě se zeptám. Kdyby bylo porušení vedení(drát),tak by to mohlo dělat tohle a nebo by to ani nezamykalo? Zámek je určitě dobrý, vedení nevím na 100%,snažil jsem se proměřit,ale nejsem z toho moudrý. Jinak když jedu tak se auto při dosažení rychlosti cca 10km/h zamkne,ale tím stylem,že ty problémové dveře nejdou pak zevnitř otevřít. Tento stav by neměl nastat, mělo by se pouze zamknout a jít klikou otevřít i kdyby byl nefunkční motorek.Kontrolka přitomto zamčení přitom nebliká,takže by neměl být aktivován režim SAFE.
-
- Sběrač informací
Je to asi něco jiného, ale teď třeba řeším sousedce , která je z toho na palici, že přejde okolo auta s ovládáním v kapse a to se zamkne nebo odemkne..Zjistil jsem, že má v ovládání v háji takový ten pimpiš na tištáku, na který se mačká..Jeden s těch dvou otevři -zamkni je v háji..Asi se tyto komponety nedají sehnat, že? Je to Felicia a ovládání origo škoda../omlouvám se, že jsem se přiživil/
nepropadat panice...
-
- Sběrač informací
re
Tak to dělala řídící jednotka dveří.Vyměna a dveře odemykají,jen teď když vezmu za kliku,tak se dveře otevřou až na druhý pokus.Je možné,že jsem nějak blbě složil ten zámek? Myslím tu el. část,kde je ten plastový přesuvník?
aby to nebylo odstranění jen důsledku a ne příčiny
Co taková "drobnost" jako vyzkoušení zámku "natvrdo", nejlíp se změřením odběru při zamykání vs odemykání?
Jinak k tý otázce bych to skoro viděl na mechanický opotřebení toho zámku než na špatný nastavení (v tom případě by to buď nešlo vůbec nebo třeba vždy při silnějším zatažení,ap. ... )

Co taková "drobnost" jako vyzkoušení zámku "natvrdo", nejlíp se změřením odběru při zamykání vs odemykání?

Jinak k tý otázce bych to skoro viděl na mechanický opotřebení toho zámku než na špatný nastavení (v tom případě by to buď nešlo vůbec nebo třeba vždy při silnějším zatažení,ap. ... )
pašíkombi AFN B597
Re: re
Blbě nastavený lanko od kliky k zámku. Moc našponovaný.bundis9876 píše:Tak to dělala řídící jednotka dveří.Vyměna a dveře odemykají,jen teď když vezmu za kliku,tak se dveře otevřou až na druhý pokus.Je možné,že jsem nějak blbě složil ten zámek? Myslím tu el. část,kde je ten plastový přesuvník?
Elektronika auta a technika........
776 829390
776 829390
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
re
Tak lankem to není. Ještě jeden poznatek, když to zamknu zevtnitř talčítkem v madle,tak se to zamkne na režim safe(bliká kontrolka) a pípne alarm jako,když zamknu auto dálkou.Ostatní dveře se zamknou tak jak mají a to jen jednou (ne do režimu safe),ale už to nejde tím samým tlačítkem odemknout.Jen dálkou a i tak se musí za vnitřní kliku zatahat 2x.Teď jde o to,zda i ta "nová" řídící jednotka je ok a nebo zda to může dělat zámek.
-
- Sběrač informací