Ahojte.
Dobastlil som predne mlhovky do octavie, vymenil vypinac ,natahal kable k CRJ.No zistil som ze rjcka ktoru mam nepodporuje mlhovky 1K0 937085D.
Tak som zohnal druhu rjcku 1K0937086 z modelu 2009.
Kodovanie starej 087D CRJ je 40180AB8B00508B040100080110000A4430000AE420081605C4440000000
Prehral som ho do novej 086, aktivoval predne mlhovky ,vsetko ide OK, zapinaju sa a vypinaju.Akurat som zistil, ze vzadu namiesto lavej mlhovky, svieti prava, to by az taky problem nebol, ale zistil som ze pri centrale nejdu zadne lave a prave dvere, sa nezamknu.Pozeram na pinovanie rjciek CRJ model 2009,10,11 vyzera ze je rovnake, vystupy na central su OK, tak neviem ci je nieco zle nakodovane?
No a dalsi problem, ako zladit dialku z rjckou.Hodnoty starych klucov,dialkovych vymazem, no v prisposobeniu novych mi stale ukazuje 7 klucov, zmenim to na 2 kluce, dam testovat, ulozit, ale nic sa nedeje, mackam tlacidla a nic. Po urcitych pokusoch sa mi objavy chyba , nespravne kodovanie klucov. Ako sa to vlastne koduje,, alebo kde moze byt problem?
Vdaka za pomoc
O3 model 2010 dorobenie mlhoviek ,obmena CRJ problem
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Máš ten původní kód? Dej ho tam zpět a dokoduj jenom mlhovky.
Klíče přidáváš dobře takže tato jednotka ti je nepodporuje (že je to stejná frekvence ,nic neznamená ) zjisti podle Etky kam se dávala origo tato jednotka a podle toho objednej klíče.
Mám jich na dílně asi deset jak BCM tak klíčů a každá jednotka si vezme jinej klíč .
Klíče přidáváš dobře takže tato jednotka ti je nepodporuje (že je to stejná frekvence ,nic neznamená ) zjisti podle Etky kam se dávala origo tato jednotka a podle toho objednej klíče.
Mám jich na dílně asi deset jak BCM tak klíčů a každá jednotka si vezme jinej klíč .