mercedes benz c w202 290td
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
mercedes benz c w202 290td
Zdar. Mam dotaz. Resil nedko z vas zastavbu motoru 290td z masarky do c w202 220d ??? Nemuzu nikde nic dohledat dik...
vw golf mk1 mtdi... 96kw turbo, prevodovka ggu, a vsechno off 

-
- Aktivista
Re: mercedes benz c w202 290td
příští rok když na stk přehlédnou nějakou závadu tak zaplatí na dekru 250.OOO kč tak by jsi nezastavoval zbytečněpitihovado píše:Zdar. Mam dotaz. Resil nedko z vas zastavbu motoru 290td z masarky do c w202 220d ??? Nemuzu nikde nic dohledat dik...

To jsem zvědav, a co budou dělat, vždyť jich mnoho žije z úplatků.? Kolikrát se divím , co si TECHNIK dovolí pustit...Nadruhou stranu jsou technici, kteří laborují na nesmyslu a člověk si říká, chce úplatek nebo je tak blbej? Já na to nemám odhad, ale jsou lidé, kteří to poznají na první pohled.. 

nepropadat panice...
-
- Aktivista
tak oni už do toho bodu jednou přišli když jden blbec vymyslel že se nebude dávat známka,geo píše:Ono to nebude tak horký vyhláška o měření emisí je zajímavější je vidět že to dělaj fakt odborníci co auto neviděli a o diagnostice jsou přesvědčeny že ti řeknou i kde je zlomenej drát v praxi jsem zvědavej jak ti tu známku vydaj až dojdou do bodu kterej nejde provést.
druhý blbec by je nemohl vyrábět a prodávat, tak vymyslel že se bude lepit na protokol kde je vlastně už předtištěna,
třetí blbec zjistil že vlastně auto jezdí s neplatnou známkou,
čtrvrtý blb na slovensku zastavil česke auto a neplatná emisná vraj nechápal,
pátý blbec vymyslel když ji odlepí tak je značka pod tím poškozená,
šestý blbec vymyslel známku na zalepení
sedmý blbec jel na myčku a známka fuč,

-
- Aktivista
[quote="geo"]Jj
.Takhle se dělaj prachy. co myslíš že LPG jen jsem lítal po školeních cáloval, nakupoval licence, kabely, programy, pak licence zrušili a plat z každé montáže, polovinu z materiálu a daně z práce, co jsem z toho měl? to asi tušíš
u těch emisí je to podobné nesplatíš jednu mašinu už zákon nařizuje kup druhou
nebo nařídí kup si registrační pokladny at toho můžem víc rozkrást 

u těch emisí je to podobné nesplatíš jednu mašinu už zákon nařizuje kup druhou