mercedes benz c w202 290td

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
pitihovado
Nováček
Odpovědi: 0

mercedes benz c w202 290td

Příspěvek od pitihovado »

Zdar. Mam dotaz. Resil nedko z vas zastavbu motoru 290td z masarky do c w202 220d ??? Nemuzu nikde nic dohledat dik...
vw golf mk1 mtdi... 96kw turbo, prevodovka ggu, a vsechno off :)
slovacek.milos
Aktivista

Re: mercedes benz c w202 290td

Příspěvek od slovacek.milos »

pitihovado píše:Zdar. Mam dotaz. Resil nedko z vas zastavbu motoru 290td z masarky do c w202 220d ??? Nemuzu nikde nic dohledat dik...
příští rok když na stk přehlédnou nějakou závadu tak zaplatí na dekru 250.OOO kč tak by jsi nezastavoval zbytečně ;)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

To jsem zvědav, a co budou dělat, vždyť jich mnoho žije z úplatků.? Kolikrát se divím , co si TECHNIK dovolí pustit...Nadruhou stranu jsou technici, kteří laborují na nesmyslu a člověk si říká, chce úplatek nebo je tak blbej? Já na to nemám odhad, ale jsou lidé, kteří to poznají na první pohled.. :)
nepropadat panice...
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

Ono to nebude tak horký vyhláška o měření emisí je zajímavější je vidět že to dělaj fakt odborníci co auto neviděli a o diagnostice jsou přesvědčeny že ti řeknou i kde je zlomenej drát v praxi jsem zvědavej jak ti tu známku vydaj až dojdou do bodu kterej nejde provést.
slovacek.milos
Aktivista

geo píše:Ono to nebude tak horký vyhláška o měření emisí je zajímavější je vidět že to dělaj fakt odborníci co auto neviděli a o diagnostice jsou přesvědčeny že ti řeknou i kde je zlomenej drát v praxi jsem zvědavej jak ti tu známku vydaj až dojdou do bodu kterej nejde provést.
tak oni už do toho bodu jednou přišli když jden blbec vymyslel že se nebude dávat známka,

druhý blbec by je nemohl vyrábět a prodávat, tak vymyslel že se bude lepit na protokol kde je vlastně už předtištěna,

třetí blbec zjistil že vlastně auto jezdí s neplatnou známkou,

čtrvrtý blb na slovensku zastavil česke auto a neplatná emisná vraj nechápal,

pátý blbec vymyslel když ji odlepí tak je značka pod tím poškozená,

šestý blbec vymyslel známku na zalepení

sedmý blbec jel na myčku a známka fuč,

(LOL)
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

Jj (rofl) .Takhle se dělaj prachy.Sranda je že zatím ani bosch nemá hotovou mašinu na měření která to bude splnovat a vyhláška bude za rok platná.Stejně jako loni od ledna se měřilo ale nikdo nevěděl jak.
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

dokud budou vsude delat lidi, pujde to vzdycky, otazka je jen za kolik :D
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
slovacek.milos
Aktivista

[quote="geo"]Jj (rofl) .Takhle se dělaj prachy. co myslíš že LPG jen jsem lítal po školeních cáloval, nakupoval licence, kabely, programy, pak licence zrušili a plat z každé montáže, polovinu z materiálu a daně z práce, co jsem z toho měl? to asi tušíš (wallbash)
u těch emisí je to podobné nesplatíš jednu mašinu už zákon nařizuje kup druhou :bang: nebo nařídí kup si registrační pokladny at toho můžem víc rozkrást :P
Odpovědět

Zpět na „Mercedes-Benz“