Vyzkoušejte zdarma

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
START1406
Nováček
Odpovědi: 0

Vyzkoušejte zdarma

Příspěvek od START1406 »

Pestrý jídelníček do 2 minut na vašem emailu
Dosáhněte konečně ideální váhy. Hubněte přirozeně a zdravě. Vyhněte se nepopulárnímu „JoJo” efektu.
Vyplňte několik údajů a my vám sestavíme pestrý jídelníček na míru podle vašich potřeb!
To vše zdarma a online. Chci zhubnut,chci nabrat váhu,chci udržet váhu - http://www.pestryjidelnicek.cz/vp/576ff9a8
dreizig5
Aktivista

Příspěvek od dreizig5 »

mrdá ti (LOL)
yary1
Aktivista

Příspěvek od yary1 »

dreizig5 píše:mrdá ti (LOL)
(rofl) (rofl) (rofl)
Nepanikarim,v tichosti prihlizim.
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

už před časem jsem se tam zaregistroval, zajímalo mě co mi to nabídne za nápady do kuchyně.
Celkem slušná exostická kuchyně, ale při ceně dnešních potravin prostě na spoustu jídel nemám. Nebo nejsem ochotný dát.

Jestli chcete fajn vydatný jídlo, které Vás zasytí a uděláte něco pro své zdraví, tak Vám teď tady od stolu doporučím:

300g Lososa za 120Kč
jednu lahvičku olivového oleje za 70Kč (budete potřebovat tři polévkové lžíce, takže se Vám ji vyplatí koupit na několik jídel)
vaječné těstovinové vruty 300g - tady to nechám na vás 15-40kč
pekinkské čínské zelí - 20Kč/kg (dá se jíst i samostatně a žere ho i můj pes.
podpůrné prostředky: pepř, máslo
celkem cca: 120Kč na osobu, jídlo vystačí dvěma jedlíkům a cca třem střídlíkům.

Příprava:
vezměte plech, přidejte plátek másla a dejte do trouby péct na 160°C. Až máslo roztaje, důkladně promastěte jeho dno. Pak vemte lososa, opláchněte ho studenou vodou a vložte kůží na dno plechu a dejte péct na oněh 160°C po dobu 20minut. Povrch by měl zbělat a pustit trošku bílé šťávy. po 20minutách můžete nechat v troubě aby se "dodělal" ale né víc jak 30minut!

Poté udělejte obyčejně těstoviny, voda, těstoviny, 10minut ve vroucí vodě, slít a přidat tři polévkové lžíce olivového oleje a asi tak cca čajovou lžičku pepře.
jak kdo má rád, já to mám rád na tenkré proužky nakrájet listy pekingského zelí, stačí tak půlka objemu těstovin.
strčte to do toho hrnce s těma vrutama všechno to pořádně zamíchejte.

Lososa vyndejte z plechu, a vidličkou nastrouhejte na malé kousíčky. Ty poté také zamíchejte do těstovin.

Olalalá vynikajcí zdravé jídlo máme na světě.
:-D
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

Tak jsem tam napsal, že chci přibrat 10kg a vážím 102kg,185cm,věk 31.
A oni mi napsali, že mám nadváhu a doporučují mi 10kg dolů :D
Vzhledem k tomu, že při posledním měření jsem měl při této váze 50kg svalstva a 15kg tuku mě asi chtějí připravit na nějakou soutěž (LOL)
Tel:776005385 Nový Bor
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“