rada s kosočtvercem

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
excuse.me
Sběrač informací
Odpovědi: 0

rada s kosočtvercem

Příspěvek od excuse.me »

Zdravím Vás
Mám problém s vlastnictvím aut jsem takový dobrosrdečný a už druhé auto mi bylo zabaveno první mi zabavil bratr prý pujčiš mi auto do školy ujel bus... Jednou dvakrát pětkrát... Až jsem na něj udělal povinné ručení. Pak mamce odešlo mé druhé auto Peugeot 205 v 500000km praskla klika náprava a koroze rozhodli o likvidaci... Od té doby jsem bez saxa a chodim o víkendech pěšky přes týden to jde mám firemní, ale nechci dráždit šéfa přes GPS na to ho mám zas rád...
Kvůli lakotné rodině přemýšlím o kosočtverci o thalii nebo cliu storia obě s obsahem 1.2 popř dvojkovym clio 1.2 vždy když vidí rencky, tak řeknou, že by do toho přirození nesedli :-D to je pro mě dobré, ale o autech značky nataženého čtverce moc nevím jaké je jejich úskalí, jaké jsou jejich dětské bolístky a na co je potřeba si dát pozor při koupi. A jak moc jsou hladoví za víkend nájezu i 600km
Jedině asi rencek je auto, který mi nezabaví...
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

Renault není žádný zázrak, pokud ale nebudeš chtít třeba lagunu II Tak tyhle thalia clio zase takovej sráč není. Laguna tam se serou motory (dci klika hlavně) jinak clio bych udejchal, pokud nejsi závodník, tak nějakou 1.2 benál a to bude chvíli jezdit. Měl jsem na kšeft twingo, a je to prostorný a docela dobře se mi stím jezdilo až se mi to nakonec nechtělo prodat. Musel jsem ač nerad konstatovat, že i takovej křáp jako je twingo má pohodlnější podvozek než moje fábie. Prostě podvozky co se týče komfortu renault umí docela dobře.
excuse.me
Sběrač informací

Příspěvek od excuse.me »

Twingo mě ani nenapadlo :-) chtěl bych motor jenom 1.2 jinej ne na 100 km týdně po rovinatém Olomoucku mi to stačí. Už chci auto po roce 2000 kvůli STK a kvůli méně častému výskytu koroze jinak na kosočtverce jsem slyšel na sceniky megany a twinga že velkým problémem je slabší životnost imobilizéru... Jinak klidně bych šel i do twinga to mi je už jedno... Jakou tak maji spotřebu ty motory 1,2???
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

to twingo mě fakt překvapilo, dobře se mi v tom jezdí, žeŕe to do 6l akorád se mi to auto moc nelíbí a introš taky není moc IN. Jinak pohodlný na to že to je malej pekáč a nic jsem na tom nedělal, jen ojezdil a prodal :D
excuse.me
Sběrač informací

Příspěvek od excuse.me »

Za kolik se nakonec Twingo prodalo? A jaká je vůbec reálná hodnota takového kosočtverce? Když bych bral tak rok 2000
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“