PD nejde po ránu nastartovat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
PD nejde po ránu nastartovat
Mám problém s autem v podpisu. Dnes přijdu ráno do auta, nažhavím a nenastartuju, jako kdyby byla padlá nafta. Vymlátil jsem na tom baterku a nechytlo. Víckrát jsem točil klíčkem, aby natlačilo naftu a nepomohlo. Čerpadlo v nádrži je slyšet. Gumičky na vstřikách měněny asi před měsícem. Diagnostika prázdná. V nádrži mám méně nafty(dojezd podle ppc 120km), ale doteď starty i s menším množstvím bez problémů. Nějaké rady na co se zaměřit?
Dovoz aut ze zahraničí.
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Mám stejný problém který už řeším delší dobu,žhavení ok,palivová soustava ok,nastavení rozvodu ok,hodnota vstřiku ok,ted při dalším pátrání jsem zjistil že po chcípnutí se z ventilového víka ozývá takové praskání,sršení,tak šlo víko dolu a od vsřiku se lehounce ale doopravdy uplně nepatrně roztřikovalo palivo ale nebylo poznat od kud to je zkusil jsem i natlakovat soustavu abych to lépe poznal.Zaslepil jsem zpatečku a napojil hadičku s ventilken na přívod paliva kompresorem natlakoval na 6baru a cca po pul hod tlak klesl na 1,5 a tam už se držel.Zdálo se mi že to jde od pístku vstřiku ale přez ty pružinky se to nedá přesně říct je možné že by byla netěsnost mezi pístem vsřiku???Nerad bych vyměnil gumičky a pak to dělaly vstřiky.
je to na 1,9tdi 85kw AJM
díky za každou radu
je to na 1,9tdi 85kw AJM
díky za každou radu
-
- Aktivista
tuto součástku bych nepodcenoval je tam víc typů s termoventilkem i bez nový termoventil boš a filtr boš, nic levného nemá cenu vymačká se a udělá podobný problém, termoventil se má měnit ale nedělá se to,jear ewing píše:Mě pomohla výměna termostatickeho ventilu na palivovém filtru, stoji 220,- Kč originál Bosch..
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Nezobrazuje to otáčky až od určitých otáček, já když startuji PD tak otáčkoměr sedí na nule a startér točí motorem.Vesnican píše:jear: Tak když zastartuju, měly by se otáčky zobrazit v rj ne? Případně jeho připojení?
Termostaticky ventil mužu vyměnit, když stoji pakatel.
Nějaké další návrhy na co se zaměřit nebo zkontrolovat? Jsme celkem bezradný a potřebuju jezdit.
Zavolej Humlovi, když to dělal a ušetříš habakuk času..
Subaru Forester 2.0D-nemá rád zimu-už je zablaťbůh v praku!
-
- Přispěvovatel