zákys Delphi 150E (new VCI) fakt už nevím
Moderátoři: šulda, Moderátoři
zákys Delphi 150E (new VCI) fakt už nevím
Dostala se mi do ruky čínská verze DS150E 2014.R3
Je k tomu DVD a aktivace přes prodejce, který nekomunikuje.
Stáhnul jsem jinou verzi jakousi hexstuff. Nainstaluju, nahraju patch, aktivuju XML file activation (je to jakási verzi revision3). Po spuštění všechno naběhne, ale nejde udělat test zařízení ani nejde připojit auto.
Je to tak, že co verze sw to jiný HW? Už fakt nevím, jestli to rovnou nevyhodit. Stalo se to někomu také?
Předem díky každému za užitečné rady
Je k tomu DVD a aktivace přes prodejce, který nekomunikuje.
Stáhnul jsem jinou verzi jakousi hexstuff. Nainstaluju, nahraju patch, aktivuju XML file activation (je to jakási verzi revision3). Po spuštění všechno naběhne, ale nejde udělat test zařízení ani nejde připojit auto.
Je to tak, že co verze sw to jiný HW? Už fakt nevím, jestli to rovnou nevyhodit. Stalo se to někomu také?
Předem díky každému za užitečné rady
Naposledy upravil(a) zizalak dne 28 pro 2015, 21:47, celkem upraveno 1 x.
2014.3 vs. 2014.2
funguje nova verzia hardveru 2014.3 zo starsim softwarom 2014.2
lebo pocitac sa mi normalne s vci spoji ale z autom nie uz druhy kus vsetky testuy presli v pohode nemam zatial aktivovanu novsiu verziu softwaru 2014.3 tak nemam to ako dskusat nema niekdo skusenost
lebo pocitac sa mi normalne s vci spoji ale z autom nie uz druhy kus vsetky testuy presli v pohode nemam zatial aktivovanu novsiu verziu softwaru 2014.3 tak nemam to ako dskusat nema niekdo skusenost
koupil sjem na ailiexpressu
Už mi tady dali návod, ale stále to nechodí.
Stáhnul jsem 2014.R2 z uložto a tu jsem rozeběhnul hned. Zkoušel jse to připojit k autu, ale nic nenačetlo. Kabel fungoval. Neměl jsem moc času, takže to bylo v rychlost. V týdnu zkusím zjistit více.
Jen mě zajímá proč to nejde rozjet z CD
Už mi tady dali návod, ale stále to nechodí.
Stáhnul jsem 2014.R2 z uložto a tu jsem rozeběhnul hned. Zkoušel jse to připojit k autu, ale nic nenačetlo. Kabel fungoval. Neměl jsem moc času, takže to bylo v rychlost. V týdnu zkusím zjistit více.
Jen mě zajímá proč to nejde rozjet z CD
Delphi 2014.2
dufam ze to bola moja verzia...
no to by som sa pozrel na to aby neisla xixixi

no to by som sa pozrel na to aby neisla xixixi
Univerzalny rusky kluc...https://cs.wikipedia.org/wiki/Sekera