Třeba mě emise měří na obou autech, jen je mám natočený na volnoběh, žádný plný plyn se nekoná, ten si přidává taková malá krabička
Pochybuji, že se něco změní.. Vždy to půjde vyřešit..
Golf IV variant ASZ, IC ARL, turbo 1752vrk, SW Mirulu, předek bi-led projektory koito, staví to Brembo MAX..
T4 multivan, 111kw zatím série
2x Golf MK2 1,6TD JR 51kw v renovaci, jeden už po..
EX: Fabia combi 1.9Tdi, ASZ+GTB1756VK+FMIC atd.
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
uiqjirka píše:Standa123: Blbost to není.Je správné, že takové vraky půjdou pryč.Nemá to co v provozu dělat.Online a sifrovane (nyní ještě do 1.7 lze používat prilohy a neonline) "neojebes" ani kdyby jsi se na hlavu stavel a muzes davat uplatek jaky chces.Do konce platnosti tve stk se muzes ukájet, ze někdo něco vymysli, ale nevymysli.Uz si zacni shanet věci at to mas ok.
Promin ale podle tebe auto co ma chip soft je vrak ? A nema tady co delat ? Kazde druhe ma dpf off egr off a jsou to auta 2006 nahoru. Kdyby radeji sebraly stk za sjete pneu ale todle Je nejvetci picovina ! Dnes ma 90% chip soft a kdyz si koupim auto a je moje vladtni tak proc mi ma nekdo zakozovat co s nim je to kokotina
Marecku, egr off, kat pryc, dpf pryc, apod. prasarny co neprojdou, jsou to vraky a na silnice nepatri, není o cem debatovat.
[/quote]Pochybuji, že se něco změní.. Vždy to půjde vyřešit..
Po 1.7 si krabičku muze leda tak povesit na hrebik.Uvidis sam.
Naposledy upravil(a) uiqjirka dne 09 led 2016, 20:05, celkem upraveno 1 x.
uiqjirka píše:Standa123: Blbost to není.Je správné, že takové vraky půjdou pryč.Nemá to co v provozu dělat.Online a sifrovane (nyní ještě do 1.7 lze používat prilohy a neonline) "neojebes" ani kdyby jsi se na hlavu stavel a muzes davat uplatek jaky chces.Do konce platnosti tve stk se muzes ukájet, ze někdo něco vymysli, ale nevymysli.Uz si zacni shanet věci at to mas ok.
Promin ale podle tebe auto co ma chip soft je vrak ? A nema tady co delat ? Kazde druhe ma dpf off egr off a jsou to auta 2006 nahoru. Kdyby radeji sebraly stk za sjete pneu ale todle Je nejvetci picovina ! Dnes ma 90% chip soft a kdyz si koupim auto a je moje vladtni tak proc mi ma nekdo zakozovat co s nim je to kokotina
Marecku, egr off, kat pryc, dpf pryc, apod. prasarny co neprojdou, jsou to vraky a na silnice nepatri, není o cem debatovat.
ze 2/3 souhlas ale po tom jestli mám egr of nebo on je každýmu hovno a protoho kdo me za to buzeruje to platí dvakrát
Pochybuji, že se něco změní.. Vždy to půjde vyřešit..
Po 1.7 si krabičku muze leda tak povesit na hrebik.Uvidis sam.
prasárna je akorát to co tady píšeš ......... vraky jsou akorát nové auta které nic nevydrží a jsou dělaný jen na pár let. Potom vyhodit a koupit nové. To jsou vraky. Ale staré pocitvé auto není vrak. A to že tam mám nejaky úpravy je moje věc......a jsem horzně zvedavej jak technik na stk pozná že tam mám vetsi turbo, trysky, egr off, atd atd..........když nekteri neví o autech skoro nic. A to že se auto bude fotit........at si to vyfotí třeba 10x to je mi uplně jedno. V dnesni době co jezdí na ceste ještě staré avie a liazky a tatry co čudí modře a smrdí jak nechcu říct co.......tak nemám strach že by upravený auta neprošla technickou. Navíc upravený auta jsou kolikrat v daleko lepším stavu neež nejaky seriové auto. A víš proc?? Protože se o to auto člověk stará. Tot vše.........
superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
Když myslíš , však ono ti to sebepřesvědčeni a sebevědomí brzy spadne A poprskávat či házet ramena si mužeš jak chceš, houby ti to bude platné.
Ja mam jak stare auto, tak i nove, o obe se řádně staram a s emisemi jsem v klidu, ofiko prochazi a bez potizi.
uiqjirka píše:Když myslíš , však ono ti to sebepřesvědčeni a sebevědomí brzy spadne A poprskávat či házet ramena si mužeš jak chceš, houby ti to bude platné.
ty asi děláš na stk čku neee??? že tady tak strašíš lidi.......napis aspoň kde at lidi ví kam nejezdit
superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
no zanedlouho s tím můžeš vyjebat veteránskejma značkama a kouzelnou frází dobová úprava
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
no já s jedním kusem 3 roky a můžu dělat dlouhej nos
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower