Renault Megan 1,9 Dci rok 2004 Start tlač. a naklápění světe

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
markr
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Renault Megan 1,9 Dci rok 2004 Start tlač. a naklápění světe

Příspěvek od markr »

Zdar chlapi neměl jste někdo problém se start tlačítkem :? . Přijel chlapík, že mu občas nereaaguje tlaačítko startu. Já to zkoušel a mě to pořád funguje (LOL) . Další problémek je s naklápěním světel. Prý mu to prvně začaalo dělat to, že když stál proti vratům tak mu to samovolně chodilo nahoru a dolu. A pak už nešlo vůbec. Teď když točí ovladačem tak nic. Kdyby někdo měl tuto zkušenost tak předem dík. :)
markr
Přispěvovatel

Příspěvek od markr »

Tak s tím tlačítkem je to trochu jinak pán je slovák a teď jsem ho ještě jednou vyzpovídal. Tak když jezdí krátké trasy tak OK, ale když jede třeba na slovač tak zastaví a chce zdechout auto tak tlacitko nereaguje a musí nechat třeba půl hodiny běžet než tlačítko začne reagovat. (LOL) . Jinak ty motorky sklápění světel jsou oba KO. Tak čekám na nějaké info a děkuji :)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

posledně jsem toto řešil u Scenica 2005 a kamoš v Renaultu mu vyměnil ten "slot" na kartu - tu čtečku, prý byl problém v tom
hned jsem to přehrál jinam a nepřidělával si problémy...
markr
Přispěvovatel

Příspěvek od markr »

JJ taky jsem mu řekl, at to da do Renaultu, protože to na diag. ukazuje problém s RJ.
Tak zdar :)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

No vidíš, už se lepšíš ;)
člověk nemůže chtít vyřešit všecho sám a hlavně ty budeš týden hledat něco co oni vyřeší za den, navíc pokud to má stát ránu tak ať mu to řeknou kluci od Renaultu, tobě by to nevěřil... :roll:
markr
Přispěvovatel

Příspěvek od markr »

JJ ještě chvilku a uz budu vyucen (rofl) . Dik Roman
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“