PD nejde po ránu nastartovat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
-
- Sběrač informací
-
- Přispěvovatel
-
- Sběrač informací
já bych origo nekoupil za kus plastu předražený, leda nějakej uni ale zatim sem je neobjednal včera jsem mluvil se známím co děla TDIčka dokonce je i upravuje a řikal že to bude podavací čerpadlo v nadrži i když je slyšet že jede tk nemusí podavat jak má proto to startujeme tak dlouho než si to natlačí tandem. v sobotu pokud se ktomu dostanu bych chtěl zkusit přehodit za druhé a uvidím
-
- Přispěvovatel
Cerpadlo uz jsem mel venku a zkousel ho a je dobre tim to u me nebude tlak dava dobry a dokonce pri zaskrceni davalo prez 1 barFerenc 4motion píše:já bych origo nekoupil za kus plastu předražený, leda nějakej uni ale zatim sem je neobjednal včera jsem mluvil se známím co děla TDIčka dokonce je i upravuje a řikal že to bude podavací čerpadlo v nadrži i když je slyšet že jede tk nemusí podavat jak má proto to startujeme tak dlouho než si to natlačí tandem. v sobotu pokud se ktomu dostanu bych chtěl zkusit přehodit za druhé a uvidím
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Muzes nejdriv vyzkouset zapojit cerpadlo na tvrdo nebo sepnout rele a nechat ho pred startem dyl sepnuty jestli ti to pomuzeFerenc 4motion píše:já bych origo nekoupil za kus plastu předražený, leda nějakej uni ale zatim sem je neobjednal včera jsem mluvil se známím co děla TDIčka dokonce je i upravuje a řikal že to bude podavací čerpadlo v nadrži i když je slyšet že jede tk nemusí podavat jak má proto to startujeme tak dlouho než si to natlačí tandem. v sobotu pokud se ktomu dostanu bych chtěl zkusit přehodit za druhé a uvidím
-
- Sběrač informací
Za mě jsou pouzdra vstřikovačů v hlavě podle fotky už hodně vysezená, jejich oprava Tě nemine. http://www.autopejsek.cz/co-delame#vyma ... strikovace
-
- Přispěvovatel