Problikne žhavení i pod 0°
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
čidlo je opravdu pod tandemem, přístup total na hovno. a je tam šedý dvoupin
http://www.amd-autodily.cz/elektricka-v ... -sede.html
http://www.amd-autodily.cz/elektricka-v ... -sede.html
mal som podobny problem: cidlo cast pre RJ podla teploty bud ukazovalo ok alebo bolo rozpojene, niekedy mi zhavil motor 10s aj ked nemuselRudisTDic píše:ŘJ si myslí,že je motor teplý..tudíž bude problém v čidlu (dělalo to i se starym) nebo spíše dráty..protože když jsem včera koukal na teplotu při vyplim motoru,tak byla 70,2..pak padala na 67,5 a pak zase vylezla na 70,2 a až při nastartovanym motoru šla teplota nahoru,budíky ukazují teplotu normálně.. dál jsem to nesledoval,páč jsem měl v garáži auto a nebyl čas..víc se dořeší v sobotu,,takže dám pak vědět..
ale o kontrole co vidi RJ som ti pisal uz daaaavno......
Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
-
- Sběrač informací
Žhavení
Zdravím..mám problém jak kolega,ale nevím zda problém vyřešil...Mám golfa TDI PD 74kw a tedka jak jsou ty mrazy,těch -15 tak to dost špatně startuje,hlavně mi po otočení klíčku zhasne kontrolka žhavení tak po 1 vteřině a je jedno zda je teplo/zima. Baterka je nová,ale jak jsou na tom žhaviče a různé čidla nevím,co jsem se dočetl tak většina říká že by relé mělo CVAKNOUT když je nažhaveno,ale já právě žádné cvaknutí neslyším. Co by ste mi doporučili zkontrolovat ? V létě není problém,to je start na brnknutí a když v té zimě 3x otočím klíčkem a pak startuju,tak to též pak chytá líp. Děkuji
Re: Žhavení
skontrolovať čidlo cez VAG ak je vadné vymeniť pripadne odpojiť a skusiť naštartovať ak to pomôže nakodovať predlžené žhavenieKUBAMIKLAS píše:Zdravím..mám problém jak kolega,ale nevím zda problém vyřešil...Mám golfa TDI PD 74kw a tedka jak jsou ty mrazy,těch -15 tak to dost špatně startuje,hlavně mi po otočení klíčku zhasne kontrolka žhavení tak po 1 vteřině a je jedno zda je teplo/zima. Baterka je nová,ale jak jsou na tom žhaviče a různé čidla nevím,co jsem se dočetl tak většina říká že by relé mělo CVAKNOUT když je nažhaveno,ale já právě žádné cvaknutí neslyším. Co by ste mi doporučili zkontrolovat ? V létě není problém,to je start na brnknutí a když v té zimě 3x otočím klíčkem a pak startuju,tak to též pak chytá líp. Děkuji
VW Bora 4motion 1.9 tdi ajm rv2000
Problikne žhavení i pod 0°
Zdarec řešil jsem stejnej problém na své 66kw -5 a jen probliklo žhaveni.Pojistky,Rele a žhavky čidlo original vše OK.Nakonec byla praskla pojistka 10A od S kontaktu v pojistkovém boxu uvnitř vozu.Po vyměně všechno šlape jak hodinky.
-
- Sběrač informací
TDiKubo Děkuji,až se dostanu k VAGu tak zkotroluji,myslíš čidlo teploty že 
Dejv212 Mohl by si mi prosímtě poradit kde tu pojistu naleznu ? Rád bych ji pro jistotu zkontroloval,jenom bych rád její pozici či foto
Děkuji
octavie81 Mě taky necvaká,asi to mají PD už jinak než rotačky,ztišil jsem rádio,otevřel kapotu,prolezl vše a jedinné co jsem slyšel tak bylo akorát to jak dobíjí baterka

Dejv212 Mohl by si mi prosímtě poradit kde tu pojistu naleznu ? Rád bych ji pro jistotu zkontroloval,jenom bych rád její pozici či foto

octavie81 Mě taky necvaká,asi to mají PD už jinak než rotačky,ztišil jsem rádio,otevřel kapotu,prolezl vše a jedinné co jsem slyšel tak bylo akorát to jak dobíjí baterka