Jakou diagnostiku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
- minifisch
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
http://www.robeko.cz/katalog/diagnostik ... l-vag1-43/
Na CD je vag-com304cz ale chybí tam soubor vag-com304.exe a pak je tam vcds 1.2 lite a to jsem normálně nainstaloval a s autem (Vw touran 1.9tdi 77kw r.v 04/05) se vcds spoji ... Jinak mam netbook asus a win7
Na CD je vag-com304cz ale chybí tam soubor vag-com304.exe a pak je tam vcds 1.2 lite a to jsem normálně nainstaloval a s autem (Vw touran 1.9tdi 77kw r.v 04/05) se vcds spoji ... Jinak mam netbook asus a win7
Pokial mas v Tourane motorovu elektroniku EDC16, tak s VAG-COMom 4.09 sa s nou po K-line spojis pretoze podporuje ten protokol s ktorym komunikuje motorovka po Kacku. Ostatne jednotky idu po CANe, cize s tymto kablom si nepomozes a este si ho kupil za premrstenu cenu. Normalne sa KKL-USB predava za 10 - 15 eur.
Na Tourana potrebujes aspon HEXCAN kabel. Myslim ze pre tvoje potreby ti postaci aj klon za 50eur.
Na Tourana potrebujes aspon HEXCAN kabel. Myslim ze pre tvoje potreby ti postaci aj klon za 50eur.
Ano ale tusim ze nektere edc16 maj i can komunikaci pak zalezi jakej pouzivas k tomu soft nebo spis ti dal kazdopadne tenhle kabel je o nicem ten funguje perfekne do 2004 ale nad 2004 je problem se spojit popripade vubec problem jako mas ty na aukru se prodava tenhle kabel za 130 kc aby sis najel klimu atd potrebujes hex can origo tak 8 tacu a klon tak 450kc cca
Kazdopadne pokud ti tvdil ze to pude tak je blbej a vi hovno a sel bych mu ho omlatit o hlavu
Kazdopadne pokud ti tvdil ze to pude tak je blbej a vi hovno a sel bych mu ho omlatit o hlavu
Audi s8 d3 5.2 v10
Nie neoblbol, pretoze tam ti to zvyrazne ne cervenym pise.minifisch píše:Takže me prodávající oblbnul protože mi tvrdil ze Vw touran půjde kabel úplně normálně
* Pokud je u vozidla v závorce uvedeno (motor), lze diagnostikovat POUZE řídící jednotku motoru (EDC 16 - naftové motory). Ostatní řídící jednotky nejsou podporovány.
- minifisch
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Takže by kabel měl tedy fungovat normálně ?TDI tech píše:Nie neoblbol, pretoze tam ti to zvyrazne ne cervenym pise.minifisch píše:Takže me prodávající oblbnul protože mi tvrdil ze Vw touran půjde kabel úplně normálně
* Pokud je u vozidla v závorce uvedeno (motor), lze diagnostikovat POUZE řídící jednotku motoru (EDC 16 - naftové motory). Ostatní řídící jednotky nejsou podporovány.
- minifisch
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Tím člověkem myslíte me???zizuzidan píše:Přesně,tenhle člověk nemá vůbec šajna o co jde a diagnostikou dokaže akorát tak něco dokurvit.TDI tech píše:Aky mas motor?
OT: Vazne si myslis, ze sa ti oplati vyhodit peniaze za diagnosticky nastroj, ked nemas ani tusenia o najzakladnejsich veciach
Raději to dej někomu kdo tomu rozumí.
Pokud ano myslel jsem ze tohle fórum je o tom aby někdo poradil co a jak a ne ze tenhle člověk hned něco dokurvi....