zjistili jsme, že máme na letní pneumatice "výduť". Nejsme si vědomi nějaké příčiny, pneumatika není ani rok stará. Viz obrázek.
Má cenu s tím jezdit nebo radši koupit novou?...
Díky

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Toto je excelentna rada... Bud si kaskader alebo ti este nikdy nestrelila pneumatika.Utmir píše:Mohla ti to sposobit krasna cesta jama ani si si to neuvedomil a bolo to su tam kordy ale ja ti odporucam jazdi dalej ja som tak 3 roky a nic a nehody by som sa nebal ked naburas alebo ta naburaju tak sa to stalo pri buracke a este ti to aj zaplatia😀
Pneumatika je letní, takže čas na reklamaci mám, ale spíš je otázka zda stojí za námahu ji posílat na reklamaci...MarfyE34 píše:Stejná boule se mě objevila na nových pneu v létě, reklamace by snad i byla možná ovšem dle slov zástupce firmy od které jsem pneu koupil , by to stejně prý neuznali a chyba by prý byla na mé straně ( projetý výmol na vozovce apod. ) A jelikož jsem měl pneumatiky pojištěné tak jsem to udělal přes pojišťovnu a v pohodě. Ale rozhodně pneumatiku zahodit, může vydržet takhle 3 roky ale může i za pár hodin krásně prasknout a když se to stane třeba ve 130 km/h na dálnici tak držím palce. Blbý je , že pokud jí budeš reklamovat tak jí na měsíc někam pošleš na prázdniny a nemáš co obout na auto