Nedivim se, tohle bude lapka na PCR. A v pripade prodeje - kdo bude delat evidencku? Nejspis soucasny majitel, co?yirka píše:za 180 000 je ke koupi

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nedivim se, tohle bude lapka na PCR. A v pripade prodeje - kdo bude delat evidencku? Nejspis soucasny majitel, co?yirka píše:za 180 000 je ke koupi
Takze jinak: to je vse zapsano ve VTP? Protoze strycek Google mi ohledne Golf IV country nenasel nic jineho podobneho nezli tento konkretni kus. Predem diky za info.yirka píše:všechno je origo, takže jenom neznalost věciForest píše:Nedivim se, tohle bude lapka na PCR. A v pripade prodeje - kdo bude delat evidencku? Nejspis soucasny majitel, co?yirka píše:za 180 000 je ke koupi
Forest píše:Nedivim se, tohle bude lapka na PCR. A v pripade prodeje - kdo bude delat evidencku? Nejspis soucasny majitel, co?yirka píše:za 180 000 je ke koupi
No, jak se rika: "lina huba, hole nestesti", panu Paterovi jsem zavolal, on mi sdelil, ze vse bylo na zaklade zkousek v Dekre zapsano do VTP. Zaroven mi sdelil, ze uz je to davno prodane.hansdob píše:nebo je to legálně z G2 country já měl kdysi legálně z G 2country postaveno G3 ala country
Tak na tomhle autě jsem po autoškole ve Fáčku začínal. 3 qalty pod volantem, žádné posilovače, kolem 12-15 l spotřeba, smykem to jelo skoro v každé zatáčce, jediná vymoženost navíc byly vyměněné sedáky z R 16 a přídavné topení dozadu. Dalo se projít po střeše aniž by se prohnula. Ale rád na to vzpomínám...Ladas píše: typ21 (carevna)
No, zase už to je 4q s řazením na podlaze a nemáš pod zadkem lampy od rádiaLadas píše:tohle nejni super veterán ta měla víc much jak předchozí typ21 (carevna) jinak hnily asi stejně