o jaký vergl se ti jedná? nebo je motorizace tajnákakabus píše:,že tenhle kod nejde vymazat, ale jak to funguje ve skutečnosti to nevím.

Moderátoři: šulda, Moderátoři
na emisích zadá motor a když nedosáhne předepsaných otáček za určitou dobu je nevyhovujícímartinsidlo píše:Dá se VAGem někde nastavit max. otáčky motoru,dejme tomu 4500ot/min ? Tam to netočím,tam už nic není ale na emisích mi roztrhnou motor ! Cordoba AEY točila na omezovač 7900 ot/min !!! Octa ASV 6200ot/min !!! To je min likvidační na volnoběžku altíku.
Nikde není psáno,že motor musí vydržet vyšší otáčky než jsou max.,což je 4250ot/min.
nebo nemáš volnoběžné otáčky a taky nazdar bazar, to mě jeden cyp vyhodil po hodině s kontejnerkou a rukou, furt cosi ladil, lítal kolem auta a fakt po hodině mě vyhodil,favo píše:Ta úprava řj vám napomůže jak píše Miloš, na stk má na monitoru instrukce kdy přidat plyn, jak dlouho ho držet a kdy pustit a jak dlouho nechat motor brumlat na volnoběh.
Nedosáhne předepsaných otáček a nazdar bazar, test neproveden.
motor nemá omezovač od výrobce danej jentak z ničeho, pokud nevydrží tak je něco špatněmartinsidlo píše:Dá se VAGem někde nastavit max. otáčky motoru,dejme tomu 4500ot/min ? Tam to netočím,tam už nic není ale na emisích mi roztrhnou motor ! Cordoba AEY točila na omezovač 7900 ot/min !!! Octa ASV 6200ot/min !!! To je min likvidační na volnoběžku altíku.
Nikde není psáno,že motor musí vydržet vyšší otáčky než jsou max.,což je 4250ot/min.
Tohle mi říct technik na emisích po roskočení motoru že tam asi bylo něco špatně tak se neznám.Jarda S. píše:motor nemá omezovač od výrobce danej jentak z ničeho, pokud nevydrží tak je něco špatněmartinsidlo píše:Dá se VAGem někde nastavit max. otáčky motoru,dejme tomu 4500ot/min ? Tam to netočím,tam už nic není ale na emisích mi roztrhnou motor ! Cordoba AEY točila na omezovač 7900 ot/min !!! Octa ASV 6200ot/min !!! To je min likvidační na volnoběžku altíku.