jakou koupit levou páčku? - VW Golf 6

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
kdesi_daleko
Nováček
Odpovědi: 0

jakou koupit levou páčku? - VW Golf 6

Příspěvek od kdesi_daleko »

Ahoj, mám Golf 6, měsíc/rok výroby 12/2009, trendline.
Dodělaný mám multifunkční volant s novou podvolantovou jednotkou pro tento MF volant. Mám klasický obyč. polodot. S volantem mám vyměněnou pravou páčku bez kolíbky.
Chci si koupit levou páčku kvůli tempomatu.
Našel jsem asi 4 kódy. Podle čeho poznám jakou mám koupit, abych nekoupil zle :?: Když mi někdo poradí, tak budu velice rád.

Našel jsem např.:
Tempomat pro vozidla s multifunkčním displejem: 1K0054690B
Tempomat pro vozidla s multifunkčním volantem: 5K0054691B

Našel jsem i 1K0953513G (zřejmě pro Golf 5) a 1K0054690A (záměna v písmenu).
Nechci koupit a pak při montáži řešit nefunkčnost. I když nemám MFD, tak podle Google je pro mě zřejmě určený ten první kód...
dream7000
Aktivista

Příspěvek od dream7000 »

tuto 1K0953513G
kdesi_daleko
Nováček

Vidíš a zrovna u ní jsem našel, že je do roku 2009. Pro auta od roku 2004 :?
http://www.lacneautodiely.sk/prepinac-s ... yle-i4089/
dream7000
Aktivista

Příspěvek od dream7000 »

hej ale pozri sa aky je to vyrobok......a inak je to spravne, pretoze packa s indexom G je s novym potiskom a novym zapojenim/teda samozrejme pasuje do tvojho g6, ale aj pre starsie rocniky kde nahrádza packu s indexom A so starym potiskom, ktoru aj keby si kupil v tvojom aute bez upravy fungovat nebude/, ked mi neveris kup si co chces....ale sam som ju do takych golfikov montoval, samozrejme do tych rocnikov a modelov, kde neboli packy spolu ako súpačie....byt tebou zhanam informácie v ETKE nie od predajcov, ktori mozno ani sami nevedia co maju a pod akym cislom, paradoxne som pred pár dňami toto radil jednemu panovi na vw.sk fore, kde mu predali vypinac svetiel na golf5, ale s velkym konektorom ako mal g4, pretoze zhanal redukciu/ktora samozrejme nie je/nakolko mu predali zaruceny vypinac z golfu5, ktorý nepasoval ani velkostou
kdesi_daleko
Nováček

Nenapsal jsem, že ti nevěřím. Jen jsem ji našel a kvůli ročníku se mi nepozdávala. Seženu tu, co jsi mi poradil. Děkuji za odpovědi. Pěkný den.
dream7000
Aktivista

Příspěvek od dream7000 »

este doplnim...samozrejme pokial mas packy delene, aby sme predisli nedorozumeniu, ak som dobre cital tak pravu si vymenil za taku, ktora uz nema kolisku na ovladanie pc, toto uz prebral mfl. volant
kdesi_daleko
Nováček

Ano, je to tak. Páčky jsou dělené. Vše se rozsekne při namontování, jestli to bude fungovat. Děkuji!
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“