Master 2,5 120dci
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Master 2,5 120dci
Zdravim vas. Mam problem asi nekde s palivem po G.O. motoru a jeho zapojeni se chova tak ze nastartuje a kdyz chci pridat a lehce slapnu po plynu tak zdechne. Diag. Pise prilis vysoky tlak na rampe. A je tam opravdu hodne vysoky tlak i podle zvuku motoru. Vstrikovaci cerpadlo po G.O. a vymenen ventil na cerpadle vstrikovace taky po G.O. i rampu jsem zkousel menit a porad beze zmeny... Nesetkal se nekdi s timto problemem???
Nikdo nic?
Nikdo zadny navrh ani poznatek, zkusenost??
Re: Master 2,5 120dci
S něčím podobným jsem se několikrát setkal. Byly to špatně postavená rozvodová kola a následně i celé rozvody. Časování motoru mimo toleranci.Matty117 píše:Zdravim vas. Mam problem asi nekde s palivem po G.O. motoru a jeho zapojeni se chova tak ze nastartuje a kdyz chci pridat a lehce slapnu po plynu tak zdechne. Diag. Pise prilis vysoky tlak na rampe. A je tam opravdu hodne vysoky tlak i podle zvuku motoru. Vstrikovaci cerpadlo po G.O. a vymenen ventil na cerpadle vstrikovace taky po G.O. i rampu jsem zkousel menit a porad beze zmeny... Nesetkal se nekdi s timto problemem???