PD nejde po ránu nastartovat

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Ferenc 4motion
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od Ferenc 4motion »

tak já dnes měl trisky venku hlava je na nájezd 330tis. překvapivě dobrá bez hranek. Gumičky sem dal rovnou nové . Teď otazka kde padá tak nafty?....
Octavak1.9 96kw
Přispěvovatel

Příspěvek od Octavak1.9 96kw »

Ferenc 4motion píše:tak já dnes měl trisky venku hlava je na nájezd 330tis. překvapivě dobrá bez hranek. Gumičky sem dal rovnou nové . Teď otazka kde padá tak nafty?....
Cau pri 330 bez hranek?,to uz nekdo tu hlavu urcite menil.
A co po vymene gumicek zlepsilo se to, nebo porad stejne?
golfmanncl
Sběrač informací

Příspěvek od golfmanncl »

golfmanncl píše:Ja mam tiez problem s obcasnymi startami. Skusal som nechat auto aj cumakom do kopca a svina nastartovalo ako naschval. Vsimol som si ze mam prazdny palivovy filter. Tesnenia na tm T ventilku su nove vratane toho ventilka. Filter novy tiez. Tak som si dal priesvitnu hadicku na vstup do filtra s nadrze. Po spusteni cerpadla v nadrzi sa filter nenaplnil. Tak som to spustil cez vag aby to slo dlhsie a tiez nic. Tak som pocas behu vytiahol T ventilok a oje...a ma nafta. Samozrejme filter sa pekne naplnil. Za tymto ukonom start OK. Ziadne dlhe krutenie.

Jedno rano som zase startoval a uz mi ako by chytilo a potom zhaslo. To som uz vedel ze dalsi start bude dlhy ako svina. Otvoril som kapotu a bola bublina na tej priesvitnej hadicke do filtra. Otocil som par krat klucom ale nezmizla iba sa kusok pohla a nic. Tak som nastartoval horko tazko, potom som zhasil a dival som sa na tu hadicku prisla do nej bublina. Zase som otocil klucom a ona nezmizla. Tak som otvoril nadrz, otocil som klucom a bublina zmizla. Start bez problemov.

Potom som nadrz zavrel, znovu startoval, ze ci po zhasnuti sa zase neobjavi bublina a nic ako naschval. Mozna bolo malo nastartovane.
Uz sa mi to deje rok..

Auto je VW Golf 4 variant 1,9 TDI 74kW, SPECIAL 4motion
Tak co motoristi..?? Dajte nejakeho typa
VW Golf 4 variant r.v.2002, 1,9 TDI 74kW, SPECIAL 4motion
Ferenc 4motion
Sběrač informací

Příspěvek od Ferenc 4motion »

je možné že už hlavu nekdo někdy měnil. gumičky jsem dělal už jednou ted jak jsem je vyměnil znovu auto funguje jak má.
golfmanncl
Sběrač informací

Ferenc 4motion píše:je možné že už hlavu nekdo někdy měnil. gumičky jsem dělal už jednou ted jak jsem je vyměnil znovu auto funguje jak má.
predtym sa to prejavovalo tazkymi startami ako pisem ja a bielym dymom?
stanomx
Přispěvovatel

Příspěvek od stanomx »

inak dá sa tým hranám nejako predísť? Mám skoro 200tis a ked som menil gumičky tak tam neboli žiadne náznaky hrán, (asi 40tis dozadu)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

No nevím, naposled jsem dělal PD , které mělo 300000 km tutově, ne víc a vymlácené to bylo dost..Už z principu to ten hliník těžko zvládá a konstruktéři patrně počítali s životností tak 200000 km ..Ale třeba má vliv i to, když někdo pořád trysky vyndavá a laboruje, anebo tam má původní z továrny předpisově utažené a usazené..
nepropadat panice...
uiqjirka
Aktivista

Příspěvek od uiqjirka »

Ja jsem menil preventivne gumičky na mem pasiku ve 270tis a tez zadne hranky az jsem tomu nechtel verit.
amater
Aktivista

Příspěvek od amater »

Vyberal som vstreky po 400 tis a boli mierne hranky... Po zrovnani 2000-kou ma dalsich 30 a zatial v pohode...
golfmanncl
Sběrač informací

chlapi a tie hranky to najdem dnu v sedle vstreku?.. tam kde sa vstrek dotyka o hlavu gumickami a ked sa vyderu stretne sa priamo telo vstreku s hlinikom(s hlavou)?

Tam ste to 2000 smirglom davali do kopy?
golfmanncl
Sběrač informací

Tak zlozita otazka?
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Pokud tam budou, tak je prstem dobře poznáš. Na některých vstřicích je krásně vidět, jak ty vstřiky v hlavě vibrovaly a tím vytvořily ty hrany..
nepropadat panice...
fabiátor
Moderátor

Příspěvek od fabiátor »

Ja sem postnu odkaz na jeden ukazkovej popis reseni na konkurencnim foru, ktery by mohl pomoci. Popis zavady je 100% shodny s chovanim moji O2, zatim jsem cerpadlo nemenil, ale hodlam to udelat.

http://forum.skodahome.cz/topic/123302- ... -pd/page-8
zprava od uzivatele josse1
golfmanncl
Sběrač informací

fabiátor píše:Ja sem postnu odkaz na jeden ukazkovej popis reseni na konkurencnim foru, ktery by mohl pomoci. Popis zavady je 100% shodny s chovanim moji O2, zatim jsem cerpadlo nemenil, ale hodlam to udelat.

Ak by si ho vymenil napis ci to pomohlo.
golfmanncl
Sběrač informací

fabiátor píše:Ja sem postnu odkaz na jeden ukazkovej popis reseni na konkurencnim foru, ktery by mohl pomoci. Popis zavady je 100% shodny s chovanim moji O2, zatim jsem cerpadlo nemenil, ale hodlam to udelat.

Ak by si ho vymenil napis ci to pomohlo.

Ja planujem v lete pretesnovat aj vstreky pretoze mi to skube tak ako pisem a na bielo dymi po starte + rozvod budem robit
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“