Kradení 1din radií
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kradení 1din radií
Zdar chlapi, tak se mě kolegové v autě ptali, proč pokažde, když přijedeme do práce schovávám tatranku z radia do kastlíku, prej se 1din radia už nekradou jako dřív.
Mám obyč. Alpine za 2k ale nerad bych o něj přišel.
Jaké jsou vaše zkušenosti ?
Dík
Mám obyč. Alpine za 2k ale nerad bych o něj přišel.
Jaké jsou vaše zkušenosti ?
Dík
mam 130€ sony , tatranku vo fabii 1, uz ju vobec nevyberam. raz sa mi podarilo nezamknut (viem o tom, proste som zabudol), druhykrat neviem, ale auto bolo rano odomknute. alarm nemam, mam zeder. Prvykrat v aute strasny bordel, vyhadzany kastlik ... , radio nedotknute, v kufry gola za 200€ + dalsie naradie. Druhykrat tiez vyhadazany kastlik (dokonca mi tam ostal zabudnuty menic 12 - 220, 300W), lekarnicka vedla auta vyhadzana, neviem co hladali. Radio aj naradie s golou stale mam, tak neviem.
este predtym mi na tom istom mieste ukradli radio z feldy (na feldu bolo sice nadpriemer ale stare)
este predtym mi na tom istom mieste ukradli radio z feldy (na feldu bolo sice nadpriemer ale stare)
to musí bejt bezva při nehodě zezadu
zažil jsem že vylítne i zajištěné radio.

zažil jsem že vylítne i zajištěné radio.
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
rána v 60 a i přidělaný soňák do orig rámečku letí ven až dozadu...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!