[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/kinerity/bestanswer/event/main_listener.php on line 514: Undefined array key "poster_answers" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/kinerity/bestanswer/event/main_listener.php on line 514: Undefined array key "poster_answers" peugeot 4O6 1.9 TD - DP forum
Co je to za typ motoru? D8B, DHY, DHX? Má to auto ŘJ motoru(DHY, DHX), nebo ještě ne(D8B)?A jaké je tam čerpadlo - Bosch? Pokud ano, tak jaké všechny snímače jsou na čerpadle? Má to mikrospínač, popř. i potenciometr nahoře na hřídelce plynu? A dole pod čerpadlem ventil změny vstřiku, nebo jen z boku ze spoda ventil s jedním drátem a slabou trubičkou nahoru k přírubě čerpadla? Kolik má čerpadlo elektrických konektorů? Napiš typ motoru a dej fotku čerpadla a snad se posuneme dál.
pepe276 píše:Co je to za typ motoru? D8B, DHY, DHX? Má to auto ŘJ motoru(DHY, DHX), nebo ještě ne(D8B)?A jaké je tam čerpadlo - Bosch? Pokud ano, tak jaké všechny snímače jsou na čerpadle? Má to mikrospínač, popř. i potenciometr nahoře na hřídelce plynu? A dole pod čerpadlem ventil změny vstřiku, nebo jen z boku ze spoda ventil s jedním drátem a slabou trubičkou nahoru k přírubě čerpadla? Kolik má čerpadlo elektrických konektorů? Napiš typ motoru a dej fotku čerpadla a snad se posuneme dál.
pepe276 píše:Co je to za typ motoru? D8B, DHY, DHX? Má to auto ŘJ motoru(DHY, DHX), nebo ještě ne(D8B)?A jaké je tam čerpadlo - Bosch? Pokud ano, tak jaké všechny snímače jsou na čerpadle? Má to mikrospínač, popř. i potenciometr nahoře na hřídelce plynu? A dole pod čerpadlem ventil změny vstřiku, nebo jen z boku ze spoda ventil s jedním drátem a slabou trubičkou nahoru k přírubě čerpadla? Kolik má čerpadlo elektrických konektorů? Napiš typ motoru a dej fotku čerpadla a snad se posuneme dál.
dík vyfotím nyahoře na hřídelce je potenciometr a dole taky vedou dva dráty podle tlakové membrány na přidávání nafty bych typl boš vyforím mi to přijelo až odpoledna tři dny jsem pežitka neviděl
Podle toho, co píšeš, to už bude nějaký typ s řídící jednotkou, asi DHY, nebo DHX. Jestli jste vykuchali elektriku k čerpadlu a nechali tam jen 1 kabel na chcípák, tak vám nefunguje dole pod čerpadlem takový ventil (nevím číslo, možná je to ten, N108, jak píše Burton) na ladění předvstřiku a proto to tak mlátí. Ten ventil by měla nějak ovládat jednotka a za jízdy měnit předvstřik, aby šel motor měkce a měl dobré emise. Ale víc ti k tomu řeknou znalejší.
Nebo mi do SZ hoď VIN a já se podívám přímo do Peugeota, co to je a co tam má být.
pepe276 píše:Podle toho, co píšeš, to už bude nějaký typ s řídící jednotkou, asi DHY, nebo DHX. Jestli jste vykuchali elektriku k čerpadlu a nechali tam jen 1 kabel na chcípák, tak vám nefunguje dole pod čerpadlem takový ventil (nevím číslo, možná je to ten, N108, jak píše Burton) na ladění předvstřiku a proto to tak mlátí. Ten ventil by měla nějak ovládat jednotka a za jízdy měnit předvstřik, aby šel motor měkce a měl dobré emise. Ale víc ti k tomu řeknou znalejší.
Nebo mi do SZ hoď VIN a já se podívám přímo do Peugeota, co to je a co tam má být.
podle mě přestala fachčit řj motoru protože to přestalo žhavit, nejprve motor chcípal a až nešel natočit, stopventil necvakal, vykochali jsme imo u hlavy a stop připojili na spátečku, to imo bylo taky na konci tažení protože když jsme klepli do pancíře sypal se gel,
Peugeot a fotky říkají, že je to Bosch a má o počítač, takže to bude DHX. Peugeot mi u tvého VINu nabízí buď D8B, nebo DHX. Motory jsou stejné, jediný rozdíl je, že D8B ještě nemá komp a DHX už ano. Takže je to ta horší varianta DHX s kompem. Dej zpátky elektriku, kromě IMA a mělo by to jít měkce. Ten komp je tam stejně nanic, jen řídí sytič za studena a ovládá EGR, motor bude normálně jezdit i bez něj, ale na emisích tě nejspíš vyhodí, protože to tam musí být a nesmí to házet žádnou chybu a při odpojení řízení čerpadla tam nějaká určitě bude.
Jinak to, že necvakal stopventil nejspíš bylo imem a to, že to nežhavilo, mohlo být jednotkou, protože ta spíná žhavicí relé. Kdysi, když jsme předělávali jeden počítač na klasiku, tak nám to taky nežhavilo a museli jsme u patice žhavicího relé uštípnout 1, nebo 2 dráty a přiletovat je jinam, jako postaru bez kompu a pak to teprve začalo žhavit.
necvakal stopventil tak jsme odřezali pancíř a napojili ho na spátečkové světla
pak odešla řj motoru a motor strašně řechtal povrtali jsme se v celé elektrice a bylo to ok mimo to že žhavení svítilo ale nežhavilo, museli jsme žhavit drátem na žhaviče jinak motor nechytl
dneska jsem našel žhavení vedle baterky odpojol jsem konektor od žhavící jednotky prostříkl připojil a žhavení maká