Jak na vosy...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jak na vosy...
Uhnízdily se mě potvory v takovým zahradním domečku, vypadá to ale že mezi folií a křidlicí páč na ně nevidím kde mají základnu
likvidace plamenem tu nepřipadá v úvahu
nějakej vyzkoušenej přípravek nebo koktejl co by fungoval ?¨
díky
likvidace plamenem tu nepřipadá v úvahu
nějakej vyzkoušenej přípravek nebo koktejl co by fungoval ?¨
díky
Vlani som použil veľmi úspešne túto metódu. Za pol dňa sa ich tam nachytalo 90%. Na druhý deň aj ten zbytok. V mieste spoja rozrezanej fľaše som to ešte prelepil páskou. Daj to blízko hniezda, teda ak ho nájdeš. Ale fakt je to veľmi účinné.
http://napady.albumy.biz/2013/05/09/vyu ... roti-osam/
http://napady.albumy.biz/2013/05/09/vyu ... roti-osam/
rešil sem loni ve storpě v sadroši čmeláky
nedalo se spát měl sem je nad posteli
vzal sem si motorkářskou kombinezu včetně bot rukavic a helmy
kolem krku šálu , a do danýho místa vysříkal dva tetrachlorový hasičáky
bylo po problému .......
nedalo se spát měl sem je nad posteli
vzal sem si motorkářskou kombinezu včetně bot rukavic a helmy
kolem krku šálu , a do danýho místa vysříkal dva tetrachlorový hasičáky
bylo po problému .......
--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

Je to tak, po postříkání během doslova pár vteřin je po nich. Jak po dospělých, tak po larvách, ty ti po postříkání začnou hned vypadávat z plástů jako přezrálé hruškyMik píše:Vyskušaj čistič na brzdy v spreji, to zabera okamžite.
Napr Wurth.

Peugeot Boxer 2.5TDi THX 79kW 1998
Peugeot 106 1.0 CDZ 37kW 1998
Citroen Jumpy 1.9TD 68 kW 1997
Citroen Berlingo 1.9D 51 kW 2000
Peugeot 106 1.0 CDZ 37kW 1998
Citroen Jumpy 1.9TD 68 kW 1997
Citroen Berlingo 1.9D 51 kW 2000
když se mi ty potvory uhnízdily v garáži pod střechou, tak sem na ně koupil černý raid, dostřik perfektní,mohl sem je kropit aniž bych lezl na žebřík, akorát když sem je potom na zemi počítal,tak mě jedna mrtvá vosa vyšla na 5 Kč
, bohužel na ně nebyl přístup aniž bych rozkopal střechu,tak sem ostřikoval jen vchod do jejich království, nakonec sem se nasral a zavolal hasiče, vystříkali to nějakým jedem co ani není volně k prodeji a byl klid, nechtěli po mě nic,tak sem jim dal aspoň 200 na pivko

Berloš multispace 2009, 1.6 HDi, 75 poníků
Vloni mi vlezly pod oknem do chaty . koupil jsem přípravek ve spreji. myslim Hasičák na vosy se to jmenovalo. Dostřik tak cca 4 až 5 metrů.
Nacpal jsem jim to tam tou dírou kterou tam lezly a za 2 minuty lezly ven a padaly mrtvoly na zem. Pak celý léto klid.
Nacpal jsem jim to tam tou dírou kterou tam lezly a za 2 minuty lezly ven a padaly mrtvoly na zem. Pak celý léto klid.
Škoda Octavia Combi Rider 1,9 TDI /ALH 66 KW 2004
VW Golf Sport 2.0 TDI GTI look /BMM 1?? KW 2006
VW Golf Sport 2.0 TDI GTI look /BMM 1?? KW 2006