Stilo JTD zavzdušňovaní palivový systém.

Alfa Romeo, Fiat, Lancia...

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
rszele
Nováček
Odpovědi: 0

Stilo JTD zavzdušňovaní palivový systém.

Příspěvek od rszele »

Zdravím,
mám problém že po chvíli jízdy z nádrže je slyšet sodu, klesne tlak v prívodu a motor skape. když dotlačím naftu zapínaním klíče tak to startne a jede dokud se to zase nezačne zavzdušňovat.
Nemá někdo skušenost anebo nápad kterí mne nenapad? :( :( :(
puskar86
Sběrač informací

Příspěvek od puskar86 »

robi to aj pri plnej nadrzi? pretoze mozes mat pokazeny plavak a vlastne jazdis s prazdnou nadrzou a tak sa ti vzduch dostane do cerpadla inak nieje mozne aby sa do cerpadla dostal vzduch nakolko je cely system pod stalym tlakom a vysokotlake cerpadlo nic nesaje pricinu hladaj v podavacom cerpadle v nadrzi
rszele
Nováček

Příspěvek od rszele »

puskar86 píše:robi to aj pri plnej nadrzi? pretoze mozes mat pokazeny plavak a vlastne jazdis s prazdnou nadrzou a tak sa ti vzduch dostane do cerpadla inak nieje mozne aby sa do cerpadla dostal vzduch nakolko je cely system pod stalym tlakom a vysokotlake cerpadlo nic nesaje pricinu hladaj v podavacom cerpadle v nadrzi
robí to aj pri plnej nádrži a podávacie čerpadlo je nové, komlet aj s plavákom :(
matus
Přispěvovatel

Příspěvek od matus »

Skus vymenit rele cerpadla stava sa ze strajkuje
rszele
Nováček

Příspěvek od rszele »

matus píše:Skus vymenit rele cerpadla stava sa ze strajkuje
Čerpadlo je nové a šlape na 100%ˇ, mám ho odokrité a napojenú na tlakovú sondu, takže si merám stále tlak v nizkotlakom okruhu a mám tam aj transparentnú hadicu takže vidim že je tam vzduch ked mi klesne tlak.
matus
Přispěvovatel

Příspěvek od matus »

rszele píše:
matus píše:Skus vymenit rele cerpadla stava sa ze strajkuje
Čerpadlo je nové a šlape na 100%ˇ, mám ho odokrité a napojenú na tlakovú sondu, takže si merám stále tlak v nizkotlakom okruhu a mám tam aj transparentnú hadicu takže vidim že je tam vzduch ked mi klesne tlak.
Ak rozumies ako to funguje tak nato prides sam si to napisal
Odpovědět

Zpět na „Italské vozy“