trysky china
Moderátoři: šulda, Moderátoři
trysky china
Máte niekto trysky made in CHINA väčšie ako .216 (S764)? Zaujímalo by ma ako na tom taká tryska je s výdržou a ako práši..
O1 Combi ASV, 0.26 dlc, 11mm, 1749VB, FMIC, rezonator (predau som to het v serii)
- miroteplicky
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
- miroteplicky
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
nevím odkud to máte tu čajnu ale jednou si borec dovezl špičky který si sehnal přes alliexpress nebo kde a auto s nima vůbec nejelo, na zkoušečce to teklo jak dunaj, furt dokola s tím otravoval a nechtěl pochopit že to prostě neseřídím ale že ty trysky jsou šmejd
kdyby to náhodou jelo a uchcávalo tak je to schopný ještě utavit písty
toto je podle mě šetření na špatným místě
to je jak když kluci špekulovali s čínskýma dílama ( řetězy,rozety,kotouče ) na okruhový motorky - říkám, dobrý, já ti to tam klidně dám ale nevím jak bych se cítil na motorce která jezdí 300 s komponentama za pár dolarů...ten kotouč ti může taky prasknout jen jendou že..
kdyby to náhodou jelo a uchcávalo tak je to schopný ještě utavit písty
toto je podle mě šetření na špatným místě
to je jak když kluci špekulovali s čínskýma dílama ( řetězy,rozety,kotouče ) na okruhový motorky - říkám, dobrý, já ti to tam klidně dám ale nevím jak bych se cítil na motorce která jezdí 300 s komponentama za pár dolarů...ten kotouč ti může taky prasknout jen jendou že..

Ja mam BOSCH brazil(ci to origo brazil-neviem) na G3 uz najazdene vyse 60tKm a funguju jak za nova,hodnoty na vag su lepsie ako s FB 764 alebo Hflox w4...mozno nahoda..ale neriesim funguju paradne
A4 B6 Avant Sline AVF-hybrid gtb1756v,fmic 550x140,egr/off, kat/on-soft 227ps 461 nm
A4 B6 Avant Quattro AVF,-Gtd2060vz,Wzt 100%,dbilas 280,porting hlavy,sachs race+kevlar,FMIC 55/60mm,vyf.63mm-soft 290ps 540nm
A4 B6 Avant Quattro AVF,-Gtd2060vz,Wzt 100%,dbilas 280,porting hlavy,sachs race+kevlar,FMIC 55/60mm,vyf.63mm-soft 290ps 540nm