Emise 2016
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ty kluci stím dělaj denne tak věř že poznaj hodně.U nás maj digitální tabuli a tan maj i výsledek zda ok.Nechápu proč diskutovat zda mu napsal oprávněnej protokol když tam má takovejch závad a to včetně jinejch kol jsou prostě nějaké pravidla a ty se maj dodržovat a pokud ne musí nést následky zde jen opraví závady a má pokoj.Nám se vracej auta se zapsanou žhavkou taky mě to vytáčí že to nesmázne a nezměří ale hádat se sním nemůžu.jericho-3 píše:Jen otázka, pozná technik s jeho mašinou, že brzdy blokují? U vozu, které nemá ABS..Mám zato, že ne..
Já se nehádám, je to jejich byznys, a už vůbec ne na brzdách, ale když jsem musel prudce zabrzdit a zadní kolo blokovalo, tak na STK bylo vše v pořádku..Samozřejmě je možné, že cestou se brzdy ohřály.Jinak když jsou moc arogantní a přechytralí, jedu příště jinam.A klidně najedu 60km, když budu vědět, že to není jen mačo se školením v hlavě, který si užívá svou nadřazenost. Mnohé znám, zkoušeli při dovozu aut je taky opravovat, ale neuživili se, když boom dovozů skončil. Ono je vždy lepší kontrolovat než opravovat... 

nepropadat panice...
jj tady u nás byly vyhlášený STK v Jiříkoviicích. Borec si udělal komplet auto od kol a ž po střechu,celolak, vyšperkoval do posledního detailu a dali mu na měsíš že brzdy nebrzdí souměrně a koroze podvozku apod... byl tak nasranej když vylezl ven a slyšel to nějakej jinej týpek a přišel za náma a povídá že si dovezl zánovní auto a že ho taky vyhodili.
Takže se pomaličku všichni začli Jiříkovicícím vyhýbat obloukem.
A světe div se po pár letech slyším jak v Jiříkovích projde každej vrak. Jo byznys je byznys.
Takže se pomaličku všichni začli Jiříkovicícím vyhýbat obloukem.
A světe div se po pár letech slyším jak v Jiříkovích projde každej vrak. Jo byznys je byznys.

-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Tak pokud auto je shnilý od spodu až k anténě, má vymlácený kuláky, že každou chvíli vyskočí z ramene, nebo má brzdy v háji, tak bych ho taky vyrazil, to je o život.
Kdysi mi přijel kámoš shnilou Feldoui, že mu pořád někde ubývá brzdovka. Na levém zadku byla lehce prohnilá trubička, že jen lehce slzela, ale ještě netekla. Řekl jsem mu, ať koupí novou, ale že prý to je moc práce a peněz(cca do 100 Kč), že to omotá izolačkou, aby to na STK nebylo vidět. Nechtěl pochopit, co se může stát, když bude muset dupnout na brzdy a že to nedělá kvůli STK, ale kvůli sobě a ostatním kolem...
Nechápal proč, ale z STK ho vyhodili a auto šlo do šrotu...Zaplať Pán Bůh
Kdysi mi přijel kámoš shnilou Feldoui, že mu pořád někde ubývá brzdovka. Na levém zadku byla lehce prohnilá trubička, že jen lehce slzela, ale ještě netekla. Řekl jsem mu, ať koupí novou, ale že prý to je moc práce a peněz(cca do 100 Kč), že to omotá izolačkou, aby to na STK nebylo vidět. Nechtěl pochopit, co se může stát, když bude muset dupnout na brzdy a že to nedělá kvůli STK, ale kvůli sobě a ostatním kolem...
Nechápal proč, ale z STK ho vyhodili a auto šlo do šrotu...Zaplať Pán Bůh

Peugeot Boxer 2.5TDi THX 79kW 1998
Peugeot 106 1.0 CDZ 37kW 1998
Citroen Jumpy 1.9TD 68 kW 1997
Citroen Berlingo 1.9D 51 kW 2000
Peugeot 106 1.0 CDZ 37kW 1998
Citroen Jumpy 1.9TD 68 kW 1997
Citroen Berlingo 1.9D 51 kW 2000
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Já tam teď pojedu a mám zadní světla , které používal Wehrmacht a skla/"slída"/ jsou matové. Jen brzdové sklíčko na sajdě má moderní oranžovou..Vždy to bylo v pořádku, ale tedˇasi to bude zkoužka stálosti a výkonu psychiky řidiče a majitele motocyklu...Samozřejmě rok 1938 nemá tolik pamětníků a theoreticky ani Jawa pérák nemusí mít brzdové světlo./já je tam mám dodané pro svou bezpečnost/...Libor Hanzal píše:Jo to mě v pátek vylili s Čízou rok 68 protože prej málo svítí brzdový a páčka spojky a přední brzdy je moc naklopená od řídítek.
Můj kámoš má H-D z 50. tých let a má narušené nervy, taky tam musí, zato s BMW R 60 v excelentním stavu jim vytře zrak, pokud se jim něco nebude líbit, zavolá, já vezmu brokovnici a udělám tam pořádek..Vše má své hranice...

nepropadat panice...
Ano, to je další řešení, ale musel bych mít origo stav a to nemám..A jelikož dobře udělané veteranské předpisy v ČR jistě Češi časem poserou, jako všechno, se dá očekávat. Místo aby byli rádi, že tohle existuje, podnikají s auty s veteránskými čísly, podvádějí a hlavně vše vykecají...Takže když se někdo setká s technikem, který přimhouří oči, hned ho svou nevymáchanou hubou prásknou..Mnohým omezencům nedochází, že si pod sebou řežou větev..A pak budou zase kvičet, co ti hajzlové nahoře provedli..Proč myslíte, že tak změnili STK? Protože moji mnozí spoluobčané mají v hlavě nas.áno, mnozí ze závisti, další z blbosti se chlubili, jak jsou tam a tam ůplatní, že tam projde všechno apod. Pak se k tomu přidali zlodějíčci,překupníci a "automilovníci" , kterým nevadilo kupovat kradené zboží a dávat tipy kamarádům...Kdo chce tam, pomozme mu tam...
nepropadat panice...
takže vlastně o co jde?? fraska jako vzdycky.......tady jde videt co ti ,,nahoře,, dělají a nedelají a vymýšlejí za hovna. Sám nevím co si o tom myslet....

superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.